11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 11-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 11-a

Pan Group Armata – Paulo Bucuresti

Pan Group Armata va intilni astazi, de la ora 11.00, pe propriul teren, formatia bucuresteana Paulo BTA. Fotbalistii gruparii din Valea Fetii vor incerca sa obtina un rezultat favorabil pentru a sterge cu buretele insuccesul din runda anterioara. Transferati in „minimercato“, Geanta si Ion Mircea pot debuta astazi la Pan Group. Tanasie va reveni in echipa, el ispasindu-si suspendarea in runda anterioara. Turcila si Negrea sint in continuare accidentati.

Jean Georgescu si Florin Oprea ar putea trimite pe teren urmatorul „unsprezece“: Irimin – Trinculescu, Tanasie, Ghita – Dinu, Pantelimon (I. Mircea), Stanculescu, Grigore, Raicea – Chivu, Geanta. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Rimnicu Vilcea, alcatuita din I. Dogaru, V. Barbu si N. Nita.

• Marian SANIA

Venus Bucuresti – UFC Electro

Legitimatiile jucatorilor au fost furate

Dupa ce Petre Deselnicu si Francisc Abraham au stat ieri dimineata vreo citeva ore cu mina intinsa la Universitatea, au aparut si banii care le-au permis celor de la UFC Electro sa faca deplasarea spre Bucuresti, acolo unde astazi ar trebui sa joace in campionat cu Venus.

Cautind locuri ieftine de cazare, conducatorii din Valea Rosie au ales varianta Complexului Studentesc „Leu“, acolo unde inainte de ’89 functiona celebra Academie „Stefan Gheorghiu“.

Problema este insa alta: ieri, masina organizatorului de competitii al clubului, Ion Ciocan, a fost sparta si hotii au furat inclusiv legitimatiile tuturor jucatorilor! Astfel, echipa va incerca sa joace astazi pe baza buletinelor de identitate si a unor vize medicale provizorii. Pentru a face aceste formalitati, vicepresedintele Abraham si antrenorul Cioroianu au ramas in Craiova si urma sa plece in aceasta dimineata spre Bucuresti.

• Liviu BISTRICEANU

Dunarea Calafat – Dacia Pitesti

Dunarea Calafat are un meci dificil astazi, pe propriul teren, in confruntarea cu Dacia Pitesti, o echipa care a activat nu de mult in esalonul secund. Din pacate, antrenorul echipei de pe malul Dunarii nu va putea folosi cel mai bun „unsprezece“, Epure si Coltatu fiind suspendati. Totusi, Bicu si elevii sai vor incerca sa-i invinga pe argeseni pentru a reveni pe podiumul clasamentului. Marian Bicu ar putea putea folosi urmatoarea distributie: Combei – Pasarica, Dorobantu, Cita – E. Corneanu, Icalas, Dita, Baltaretu – Ailenei, Carsin, Chiva. Meciul va fi condus de bucurestenii E. Panait, A. Borchina si M. Teodorescu.

• Marian SANIA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS