16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri diverse

Violatorul de la Sadova ramine in arestul politiei. Marian Dogaru, de 17 ani, din Sadova, cel care in urma cu citeva zile si-a violat bunica, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. In seara de vineri, 19 octombrie, el a intrat peste femeia de 65 de ani si a luat-o la bataie, apoi a batjocorit-o. Marian Dogaru este acuzat de savirsirea infractiunii de viol si risca o pedeapsa de pina la sapte ani inchisoare.

(R.G.)

Au ars doua tone de furaje la Eselnita. Pompierii municipiului Orsova au fost solicitati sa intervina, in noaptea de 24 spre 25 octombrie, in jurul orei 3.20, la un incendiu izbucnit in localitatea Eselnita. Deplasindu-se la fata locului, pompierii au constatat ca luase foc un depozit, fiind distruse circa doua tone de furaje. Cauza izbucnirii incendiului pare sa fi fost o tigara aruncata intentionat sau la intimplare. Cercetarile continua.

(D.L.)

Mitel Ghita isi petrece iarna la „racoare“. Mitel Ghita, de 43 de ani, din Craiova, cel care a incercat sa se automutileze in urma cu doua zile in fata unui complet de judecata al Judecatoriei Craiova, a primit sase luni de puscarie. Miercuri, 24 octombrie, Mitel Ghita a scos un cutit in sala nr. 4 si, in fata instantei, a amenintat ca se taie din cauza unei sentinte imaginare care il condamna la inchisoare. El a fost imobilizat pina la urma de politisti si acuzat de incalcarea ordinii si linistii publice. Mitel Ghita a fost prezentat ieri la Judecatoria Craiova, iar instanta a stabilit ca barbatul recalcitrant sa-si petreaca iarna in puscarie.

(R.G.)

Doi hoti de spalieri – prinsi cu focuri de arma. Politistii au fost sesizati in seara de 24 octombrie, in jurul orei 21.00, ca mai multe persoane au scos din pamint stilpi din beton, apartinind SC HORTIMEX Vladaia – Mehedinti, cu intentia de a-i sustrage. Deplasindu-se la fata locului, politistii, insotiti de paznicii comunei, au constatat ca in zona au aparut mai multe persoane, cu doua carute, in care se transportau spalieri. Intrucit conducatorii carutelor au incercat sa fuga atunci cind au fost somati sa opreasca, lucratorii de politie au folosit legal armamentul din dotare. Ei au tras in plan vertical mai multe cartuse si au plecat in urmarirea hotilor, reusind sa opreasca ambele carute la intrarea in localitatea Scorilo. In urma verificarilor, au fost descoperiti cei doi conducatori ai atelajelor. Acestia sint Ion Cimpeanu, de 47 de ani, din Vladaia, si Toba Gigel, de 52 de ani, din aceeasi localitate. In urma efectuarii perchizitiei domiciliare, la locuinta lui Ion Cimpeanu au fost gasiti 50 de spalieri, care nu puteau fi justificati. Cercetarile continua pentru stabilirea intregului prejudiciu si a tuturor persoanelor participante.

(F.L.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS