8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMuncitorii neplatiti de la Universitatea sa mearga la concursul de la Extensiv

Muncitorii neplatiti de la Universitatea sa mearga la concursul de la Extensiv

• Majoritatea angajatilor de la clubul Universitatea il asteptau aseara pe Gigi Netoiu ca pe piinea calda. Oamenii sperau ca „nea Gigi“ sa nu-si uite acasa portofelul, nu de alta, dar doamna Angela Bujor, ori nu mai are bani prin conturi, ori a uitat sa plateasca de aproape doua luni salariile. Unii, mai glumeti, se gindeau sa ceara chiar dobinda la banii pentru care au muncit, dar nu iau vazut de citeva saptamini.

• Sintem curiosi in ce sens o fi evoluat relatia dintre Gigi Netoiu si Florin Marin dupa ce proaspat instalatul manager general a facut o treaba asa de buna incit pina acum nu a cistigat nici un meci. Pe Netoiu l-am cam „citit“, omul isi iubeste cu incapatinare protejatii, dar are o limita la care cind ajunge face „pac!“ si, gata, schimba antrenorul. Sansa lui Florin Marin este ca miine joaca impotriva Sportului Studentesc, o echipa, totusi, putin mai buna decit Cimentul Fieni.

• Cica prin oras se cauta un medicament miraculos care sa-i dea curaj prefectului Mondea sa-l roage pe Gigi Netoiu sa renunte la UFC Electro. Nu ca pe actionar l-ar interesa prea mult soarta divizionarei C, dar daca tot nu-l intreaba nimeni de nimic, poate ca nici nu isi mai aminteste ca are o echipa si prin Valea Rosie.

• Cica la meciul de miine al Extensivului se face un soi de concurs cu premii in bani la care participantii vor fi alesi din tribune de patru fete frumoase, legate la ochi. Daca ar fi fost dupa mintea noastra, noi dezlegam fetele ca sintem oameni normali si le dadeam drumul in jumatatea de teren adversa. Va dati seama cum ar juca Extensiv in fata unei echipe care din zece in zece minute ar ramine fara patru jucatori luati, bineinteles, la concurs?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS