22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRaminem tot cu lotul in piuneze?

Raminem tot cu lotul in piuneze?

Presedintele Universitatii, Viorel Ilinca, era ieri la prinz in drum spre biroul lui Gigi Netoiu din Capitala. „Dupa cum stiti, domnul Netoiu este bolnav si nu stiu daca voi reusi sa-l intilnesc“, a precizat oficialul oltean.

Totusi, Ilinca a marturisit ca intentiona sa discute cu Netoiu si problema transferurilor in acest „minimercato“ care a inceput ieri, dar nu ne-a lamurit cine va veni la Universitatea, si nici daca Stoican, Sava sau Domocos vor ramine in Banie: „Sa vedem, nu am inca amanunte pentru presa. Se scrie ca vine Vrajitoarea si Badescu? Nu, sint doar «transferarile» presei. Oricum, nu putem face achizitii spectaculoase, pentru ca nici o echipa nu se va desparti acum de jucatori buni. Pina joi mai sint insa trei zile, mai vedem…“

De altfel, Ionut Badescu, cel despre care s-a zvonit ca ar fi in vederile oltenilor, nu ar fi primit nici o oferta concreta. El apartine cuplului de impresari Rodion Camataru – Marcel Popescu si acestia au marturisit ieri ca Universitatea nu s-a interesat oficial de jucator. „Badescu este sub contract pina in vara cu Farul. Acum are o situatie mai delicata cu clubul, dar zilele urmatoare voi pleca la Constanta pentru a-i reglementa statutul“, a afirmat Marcel Popescu.

Intrebat despre posibila sanctionare cu 500 de dolari a jucatorului Marius Sava – care a acordat declaratii presei dupa meciul de la Constanta – presedintele Viorel Ilinca a spus ca nu s-a luat o asemenea masura, precizind: „Oricum, o decizie finala pot sa v-o comunic dupa ce discut cu managerul general Florin Marin si cu actionarul Gigi Netoiu.“

Ca sa respectam adevarul, sa spunem ca, de fapt, nimeni de la club nu ar fi decis ca jucatorii care dau declaratii presei sa fie penalizati cu cite 500 de dolari, asa ca, probabil, Marius Sava nu va fi sanctionat. Oricum, nu ar avea sens, mai ales ca, la Constanta, „Savarina“ a fost de departe cel mai bun jucator al oltenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS