10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntilnire de gradul trei pe „Delle Alpi“

Intilnire de gradul trei pe „Delle Alpi“

Etapa a cincea din prima faza a grupelor Ligii Campionilor va debuta in aceasta seara cu meciurile din cadrul grupelor E, F, G si H. Toate partidele vor incepe la ora 21.45, cu exceptia intilnirii dintre Spartak Moscova si Sparta Praga care se va juca de la ora 19.00

Derbiul acestei runde se va juca pe stadionul „Delle Alpi“ din Torino intre Juventus si FC Porto. Gazdele detin sefia grupei E si sint favorite in intilnirea cu lusitanii, dar in ultima etapa de campionat echipa din Torino, care a terminat la egalitate, 0-0, cu Bologna, a aratat o ingrijoratoare scadere de forma. Aceasta partida va fi transmisa in direct de Pro TV, rezumatul celorlalte meciuri putind fi urmarit la acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.

O alta partida foarte interesanta este cea care se va disputa pe stadionul „Old Trafford“ intre Manchester United si Olympiakos Pireu. Campionii Angliei au inregistrat, in ultimele doua meciuri jucate pe teren propriu, doua infringeri (cu Deportivo La Coruna si Bolton Wanderers), iar tehnicianul Alex Ferguson si-a avertizat elevii ca nu le va mai tolera o noua evolutie mediocra. De la oaspeti va lipsi vedeta braziliana Giovanni, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, insa grecii sint hotariti sa produca in aceasta seara marea surpriza.

Programul complet al partidelor care se vor disputa in aceasta seara, in cadrul etapei a cincea din prima faza a grupelor Ligii Campionilor: Grupa E: Rosenborg Trondheim (Norvegia) – Celtic Glasgow (Scotia); Juventus Torino (Italia) – FC Porto (Portugalia); Grupa F: Olympique Lyon (Franta) – CF Barcelona (Spania), Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Bayer Leverkuse (Germania); Grupa G: Manchester United (Anglia) – Olympiakos Pireu (Grecia), Deportivo La Coruna (Spania) – Lille (Franta); Grupa H: Spartak Moscova (Rusia) – Sparta Praga (Cehia), Bayern München (Germania) – Feyenoord Rotterdam (Olanda).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS