7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGerard Houllier se insanatoseste

Gerard Houllier se insanatoseste

Antrenorul echipei de fotbal FC Liverpool, francezul Gerard Houllier, care a fost supus, la sfirsitul saptaminii trecute, unei interventii chirurgicale pe cord deschis, a fost transferat simbata de la Sectia de terapie intensiva a Spitalului „Broadgreen“ din Liverpool. Houllier a fost mutat intr-un alt salon al Spitalului „Broadgreen“ si a fost deconectat de la mai multe aparate medicale. „Aceasta este o veste foarte buna si am tinut sa le-o comunic si jucatorilor, inainte de meciul de simbata“, a spus asistentul tehnicianului francez, Phil Thompson.

Houllier, in virsta de 54 de ani, a resimtit dureri puternice in zona pieptului, in pauza meciului disputat pe 13 octombrie, cu formatia Leeds United, scor 1-1, in campionatul Angliei, si fost internat de urgenta la Spitalul din Liverpool. Antrenorul formatiei engleze a fost supus, in aceeasi zi, unei operatii la inima, care a durat 11 ore si a fost extrem de dificila, deoarece, in urma controalelor preliminare, s-a stabilit ca este vorba de un caz de fisura a aortei.

FC Liverpool a inregistrat, dupa internarea lui Houllier, doua victorii, ambele in deplasare. Elevii antrenorului francez s-au impus marti, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Dinamo Kiev, intr-un meci din cadrul Ligii Campionilor, si simbata, cu scorul de 4-1, in fata echipei Leicester City, in cadrul etapei a zecea a campionatului Angliei. „Responsabilitatea noastra este sa obtinem rezultatele pe care le-ar fi vrut Gerard. Vom repeta aceasta in fata jucatorilor, inainte de fiecare partida, si vom continua sa evoluam astfel, pina la revenirea lui Gerard“, a afirmat Thompson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS