8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara achizitii sigure

Fara achizitii sigure

Gruparea din Parcul Romanescu nu intentioneaza sa legitimeze nici un jucator in acest „minimercato“. Cel putin asa au afirmat ieri conducatorii clubului, insa pina joi, cind se incheie perioada de transferari, nu ar fi exclus sa apara o noutate. Buni prieteni cu portarul dinamovist Florin Prunea, fratii Mihailescu i-ar putea propune acestuia sa vina in Banie. La capitolul plecari, juniorii Pirvu si Stroe vor fi imprumutati divizionarei C Rulmentul Alexandria, iar Stamin ar putea ajunge la Pan Group Armata, daca oficialii clubului din Valea Fetii vor accepta un imprumut pina in vara. Un alt junior, Vodita, despre care s-a spus ca va pleca la Pan Group Armata, va ramine in lotul Extensivului, cel putin pina in iarna.

Antrenorul Cirtu, conducatorii clubului si citiva jucatori vor fi astazi alaturi de Eugen Neagoe, care trece prin momente dureroase. Tatal sau va fi inmormintat astazi in satul doljean Cornu.

In urma cartonaselor primite in partida de la Tirgu Mures, Robert Vancea, Valeriu Mieila si Mihai Panc vor fi suspendati pentru intilnirea din etapa viitoare. Pe stadionul din Parcul Romanescu se vor intilni in derbiul seriei secunde a Diviziei B FC Extensiv si FC Baia Mare. In prezent, diferenta dintre cele doua formatii este de doua puncte si mai sint de disputat patru etape din tur. Practic, meciul direct dintre craioveni si baimareni va decide campioana de toamna. Din pacate, cele trei absente din primul „unsprezece“ al formatiei pregatite de Sorin Cirtu vor conta in economia partidei, mai ales ca Mieila, Vancea si Panc sint jucatori cu profil defensiv. FC Baia Mare a marcat in toate partidele sustinute in deplasare, avind, alaturi de Gaz Metan Medias, cele mai multe goluri inscrise in acest sezon. Totusi, in ciuda acestor probleme de efectiv, Extensiv nu poate rata, pe propriul teren, sansa de a reveni pe prima pozitie a clasamentului. Cum la meciul de la Tirgu Mures au fost probleme cu arbitrajul, oficialii craioveni spera ca FRF sa delege la derbiul cu FC Baia Mare o brigada consacrata, care sa imparta corect dreptatea intre cele doua combatante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS