5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra, Mutu si Ganea au prins gustul golului

Contra, Mutu si Ganea au prins gustul golului

Cosmin Contra a marcat un gol in partida pe care echipa sa, AC Milan, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 4-2 (0-1), in fata formatiei Internazionale Milano, in ultimul meci al etapei a saptea a campionatului Italiei. Contra a marcat golul doi al oaspetilor, in minutul 61. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Sevcenko (’59, ’77) si F. Inzaghi (’66), in timp ce pentru gazde au inscris Ventola (’13) si Kallon (’90). Tot in Italia, atacantul roman al echipei Hellas Verona, Adrian Mutu, a marcat un gol in minutul 57 al meciului pe care formatia sa l-a cistigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata gruparii AC Fiorentina. La rindul sau, Gheorghe Popescu a evoluat pe intreaga durata a meciului pe care formatia sa, US Lecce, l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 1-5, in fata echipei AS Roma. In clasament continua sa conduca Chievo Verona, cu 16 puncte, fiind urmata de AC Milan si Internazionale Milano, ambele cu cite 14 puncte.

In etapa a noua a campionatului Spaniei, jucatorul roman Iulian Filipescu, refacut dupa o accidentare, a revenit pe teren in partida pe care echipa Betis Sevilla a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, in fata formatiei Villarreal. Filipescu a evoluat pe intreaga durata a intilnirii, la fel ca jucatorul roman al formatiei Villarreal, Constantin Gilca.

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Ionel Ganea, a marcat in minutul 9 unicul gol al formatiei sale, VfB Stuttgart, in partida pierduta de aceasta, cu scorul de 1-4, in fata gruparii Bayer Leverkusen, in etapa a zecea a campionatului Germaniei. Ganea a evoluat pe intreaga durata a partidei. Fotbalistii romani ai echipei Energie Cottbus, Vasile Miriuta si Laurentiu Reghecampf, au fost titulari in partida pierduta, in deplasare, cu scorul de 0-4, in fata formatiei St. Pauli. Miriuta a jucat tot meciul, in timp ce Reghecampf a evoluat 51 de minute, fiind schimbat cu C. Brasilia. In etapa a zecea a diviziei a doua a campionatului Germaniei, Daniel Ciuca a jucat pe toata durata meciului cistigat de echipa sa, SC Oberhausen, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata gruparii SV Babelsberg. Ciuca a primit un cartonas galben in minutul 62.

Jucatorul roman al echipei Anderlecht, Alin Stoica, nu a evoluat in partida cistigata de echipa sa pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata gruparii Charleroi, in etapa a zecea a campionatului Belgiei. Stefan Nanu a evoluat toate cele 90 de minute in meciul pe care gruparea Vitesse Arnhem a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei NAC Breda, in etapa a zecea a campionatului Olandei. Fotbalistul roman al echipei Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a jucat pe toata durata partidei pe care formatia sa a cistigat-o, cu scorul de 3-0, in deplasare la gruparea Obolon, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Ucrainei. Florin Cernat a fost titular in trupa lui Lobanovsky, dar a fost inlocuit in minuntul 58 cu Peev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS