18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Bierhoff nu are autoritate“

„Bierhoff nu are autoritate“

Fostul international german Franz Beckenbauer l-a criticat pe capitanul selectionatei de fotbal a Germaniei, Oliver Bierhoff. Beckenbauer, campion mondial, in anul 1974, ca jucator, si in anul 1990, ca antrenor, a afirmat ca atacantul formatiei AS Monaco nu este potrivit pentru a detine postul de capitan al reprezentativei Germaniei. „Nu am inteles niciodata de ce Bierhoff a fost numit capitan. Pentru acest post iti trebuie autoritate, iar Bierhoff nu are asa ceva, pentru ca intotdeauna a fost un individualist. In echipa nationala evolueaza sase jucatori ai formatiei Bayern München si, in fata acestora, Bierhoff nu se poate impune. Consider ca in functia de capitan ar trebui desemnat portarul echipei Bayern München, Oliver Kahn“, a afirmat fostul fotbalist german.

Franz Beckenbauer, presedinte al gruparii Bayern München, a precizat ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul barajului cu selectionata Ucrainei, contind pentru calificarea la Campionatul Mondial din anul 2002. „Cred ca este mai convenabil pentru noi sa disputam acest baraj cu fotbalistii ucraineni, care au un joc bun la nivel colectiv, decit cu rusticii si robustii finlandezi. Dar, in cazul in care pierdem meciul tur, de la Kiev, nu sint sigur ca vom putea obtine un rezultat favorabil in partida tur, de la Dortmund“, a estimat fostul campion mondial.

Meciurile contind pentru barajul dintre echipele nationale ale Germaniei si Ucrainei au fost programate sa se desfasoare pe 10 noiembrie, la Kiev, si pe 14 noiembrie, la Dortmund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS