14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO jumatate de ora de fotbal autentic

O jumatate de ora de fotbal autentic

Pandurii – „Poli“ 2-0

• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.

• Au marcat: Rotaru ’62, R. Voinea ’72.

Pandurii: Hirsu – Arcanu, Cioara, Radoi – Cl. Stoica (’61, Rotaru), Nicolaescu, Dica, Zaharia (’30, Lepadat), Trofin – A. Popescu, I. Stefan (’56, R. Voinea). Antrenor: E. Sandoi.

Politehnica: Rahoveanu – Taralunga, Streanga, Isac, Benga, Stupar – Chitescu (’80, Franyov), Kovacs (’61, Szekely), Almajan – Spataru, Pecarov. Antrenor: D. Stupar

• Au arbitrat: G. Mocean – T. Grozea, B. Szoke. Observator: M. Mircea.

• Avertismente: Cioara, Dica / Kovacs.

Echipei gazda i-a trebuit mai bine de o ora sa inscrie primul gol in partida cu Politehnica Timisoara, prin proaspatul intrat pe gazon Rotaru. Cel de-al doilea gol a fost marcat de un alt nou introdus, Rodin Voinea, printr-un sut senzational din foarfeca, direct in vinclul portii aparate de Rahoveanu.

Jocul echipei Pandurii a mers din ce in ce mai bine din minutul 57, cind a intrat in teren Rodin Voinea, iar dupa alte trei minute, a fost introdus si Rotaru, drept dovada fiind cele doua goluri marcate. Antrenorul Emil Sandoi se poate felicita pentru inspiratia avuta de a trimite pe teren doi oameni de gol care au decis soarta meciului. De altfel, Rodin Voinea, care a revenit dupa o accidentare, a fost omul meciului pe stadionul din Tirgu Jiu, golgheterul gorjenilor din sezonul trecut descatusind practic, prin golul marcat, echipa de pe malul Jiului. In ultima jumatate de ora, partida a avut un alt ritm, mult mai sustinut, in care Pandurii s-a impus pe tabela de marcaj.

De remarcat si sutul expediat de Arcanu in bara portii banatene in minutul 49, din lovitura libera de la 20 de metri. La finalul meciului, cei aproximativ 3.000 de spectatori i-au aplaudat pe tehnicianul Emil Sandoi, care s-a dovedit inspirat prin efectuarea celor doua schimbari, echipa, precum si brigada de arbitri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS