11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSase jucatori de la Chelsea nu vor sa joace in Israel

Sase jucatori de la Chelsea nu vor sa joace in Israel

Jucatorii formatiei Chelsea Londra Marcel Desailly, Emmanuel Petit, Eidur Gudjohnsen, Graeme Le Saux, William Gallas si Albert Ferrer nu vor sa faca deplasarea in Israel pentru partida de astazi cu Hapoel Tel-Aviv, din Cupa UEFA, din cauza situatiei tensionate din zona.

„I-am lasat pe jucatori sa decida singuri daca doresc sau nu sa mearga in Israel si le respectam decizia. Intelegem ingrijorarea jucatorilor, dar sintem obligati sa disputam acest meci daca dorim sa raminem in aceasta competitie. Nu am obligat nici un jucator sa faca deplasarea“, a spus directorul general al clubului londonez, Colin Hutchinson. Oficialul englez a spus ca nu este dezamagit de decizia celor sase fotbalisti si ca nu vor fi luate nici un fel de masuri disciplinare impotriva lor. „Am incercat sa le explicam jucatorilor ca Fisia Gaza si Cisiordania sint lumi diferite fata de locul in care vom juca noi, dar unii dintre fotbalisti se aflau sub presiunea exercitata de familiile lor“, a spus Hutchinson.

Directorul general al clubului Chelsea a mai spus ca este incintat de faptul ca foarte multi jucatori au raspuns afirmativ la deplasarea in Israel si ca, pe linga acestia, au fost convocati si citiva fotbalisti de la formatia de tineret. „Daca ne-am fi retras, probabil ca am fi fost exclusi din competitie si am fi transmis un mesaj negativ Europei. Daca noi am fi refuzat sa mergem in Israel, atunci alte cluburi ar fi putut in viitor sa refuze sa mearga in locuri precum Rusia sau Turcia si nu ar fi fost bine“, a precizat Hutchinson.

Jucatorul Marcel Desailly a spus ca nu poate face deplasarea in Israel din cauza unei inflamari a tendonului lui Ahile, care a fost provocata de o infectie dentara. Desailly a negat ca nu merge la Tel-Aviv din cauza tensiunilor din zona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS