19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParintii fotbalistilor de la Electro isi amaneteaza bunurile din casa

Parintii fotbalistilor de la Electro isi amaneteaza bunurile din casa

Dupa materialul de ieri „Se rupe caruta la Electro“ in care semnalam indiferenta totala a lui Gigi Netoiu fata de satelitul din „Valea Rosie“, mai multi parinti ai jucatorilor de la UFC ne-au avertizat ca problemele sint chiar mai grave.

Majoritatea fotbalistilor divizionarei C provin din familii serioase, dar cu venituri modeste. Parintii care ne-au sunat ieri au afirmat ca in ultimul an, cam de cind Netoiu a preluat 80% din clubul craiovean, si-au amanetat bunurile din casa pentru a reusi, din cind in cind, sa le ofere copiilor cite o masa mai bogata. Nu de alta, dar in repetate rinduri, elevii lui Cioroianu s-au plins de ameteli la antrenamentele mai sustinute, problemele intervenind pe fondul unei alimentatii precare.

Colac peste pupaza, de vreo saptamina, cei cinci fotbalisti de baza ai UFC care sint originari din Slatina – V. Oprea, G. Oprea, Voicu, Rotaru si Zaharia II – cer in fiecare dimineata de acasa un „supliment“ de 50.000-100.000 de lei, suma pe care o cheltuiesc doar cu naveta. Citind ca de luni antrenamentele ar putea fi boicotate, parintii si-au sfatuit copiii sa incerce totusi o minune simbata cu Petrolul Videle, intelegindu-i ca o greva ar fi singura solutie prin care echipa poate iesi de sub tutela nefericita a lui Netoiu, ajuns, iata, si groparul clubului din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS