24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportInfirmeria de la Universitatea

Infirmeria de la Universitatea

• Cezar Dinu a ajuns ieri la doctorul Pompiliu Popescu • Victoras Iacob este inca in Belgia • Domocos si Calin sint incerti • Oltenii pleaca astazi la Bucuresti • Tineretul joaca in aceasta dupa-amiaza cu Farul • Presedintele Ilinca neaga zvonul privind legitimarea lui Ionut Lupescu la Universitatea

Pentru partida Farul – Universitatea, care se va disputa simbata, Verdes ramine in continuare suspendat, iar Victoras Iacob este indisponibil, el aflindu-se de luni seara in Belgia. Reamintim, „Jancker“ era o speranta reala pentru linia ofensiva a Universitatii, dar rezultatele medicale de saptamina trecuta (RMN) l-au facut sa ia din nou drumul spre clinica renumitului chirurg belgian Marc Martens. Nu detinem toate datele problemei, dar presa a consemnat ca s-a ajuns din nou la cutit (varianta cea mai probabila) din mai multe motive: recuperare incompleta, o fortare in jocuri etc. Dupa investigatiile facute de doctorul Pompiliu Popescu, Iacob a plecat dezamagit spre Belgia. „S-ar parea ca este vorba de o noua interventie. Curat ghinion!“, a afirmat Iacob inainte de plecare. Oficialii clubului din Banie tin legatura cu Victoras in Belgia.

Asa cum scriam si ieri, la antrenamentul de marti dimineata, Cezar Dinu s-a reaccidentat. S-ar parea insa ca situatia lui nu este una fericita, motiv pentru care Cezar Dinu a fost ieri si el la un control medical amanuntit la medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu. Oricum, este indisponibil pentru partida de la Constanta, el avind o entorsa a muschilor aductori.

Problemele antrenorului Florin Marin nu se opresc aici. Nici Viorel Domocos nu este in plenitudinea fortelor, el fiind suspect de ruptura. De fapt, Viorel n-a fost apt de joc nici la Fieni, asa se explica de ce nu a fost trimis pe teren. Pe linga acesti jucatori incerti, pentru meciul cu Farul, mai apare pe lista si Augustin Calin. Acestuia i-a reaparut lichid la genunchiul operat, cum, de fapt, ii aparuse si lui Victoras Iacob.

Il legitimam pe Lupescu? Pleaca actionarul Netoiu? Presedintele Viorel Ilinca a precizat: „Nu stiu de unde sint aceste zvonuri. Cine le «fabrica»? Nu admonestez presa, dar pe ce baza se publica asemenea stiri? Ati inteles deci ca sint doar vorbe goale, absolut inventii. N-am ce sa comentez altceva. Ne preocupa alte probleme cu adevarat importante, mai ales ca simbata n-avem meci usor la Constanta, iar antrenorul Florin Marin se confrunta cu destule probleme de lot.“

Altfel, simbata, la meciul Universitatea – Dinamo, observator federal a fost Ion Craciunescu. Intrebat despre zvonul de acum vreo doua saptamini – cind presedintele Viorel Ilinca era in China – cum ca n-ar fi exclusa o revenire in staff-ul conducerii oltene, fostul arbitru international a spus pentru GdS: „Nici macar n-am citit prin presa ceea ce ziceti. V-am mai spus-o, Craiova pentru mine este un capitol inchis. Regret ca n-am mai mult timp liber pentru a veni in Banie, dar ca sa-mi vad mama“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS