14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv pleaca fara Laczko la Tirgu Mures

Extensiv pleaca fara Laczko la Tirgu Mures

Conducatorii Extensivului si cei ai Gloriei Bistrita au stabilit de comun acord ca partida dintre cele doua formatii, contind pentru optimile Cupei Romaniei, sa se dispute pe stadionul „Municipal“ din Sibiu. Desi a mai fost vehiculata si varianta Alba Iulia, diriguitorii celor doua cluburi au anuntat la FRF ca locul de desfasurare a meciului eliminatoriu din 31 octombrie este arena de la poalele Cibinului. Se sconteaza pe prezenta unui public numeros, mai ales ca sibienii nu au mai vazut un meci de fotbal intre formatii din primele doua esaloane de peste un an.

Tehnicienii Extensivului au condus ieri doar o singura sedinta de pregatire, dupa ce cu o zi in urma lotul oltean participase la doua antrenamente. Mai mult, echipa a doua a Extensivului a disputat marti dupa-amiaza un amical in compania celor de la Chimia Craiova. Elevii lui Cirtu – printre care s-a aflat si fundasul Andi Negrila, revenit de la Apulum Alba Iulia – au invins cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Voicila.

Astazi, dupa antrenamentul de dimineata si masa de prinz, lotul Extensivului va pleca spre Tirgu Mures, unde isi va stabili „cartierul general“ la hotelul Continental. Antrenorul Sorin Cirtu a afirmat ca obiectivul Extensivului in partida cu ASA este obtinerea victoriei. Fara indoiala, acest lucru este la indemina oltenilor, mai ales ca muresenii se confrunta cu unele probleme. Totusi, ASA nu trebuie subestimata pentru ca in runda anterioara a smuls un punct nesperat in deplasare.

Din delegatia olteana va lipsi mijlocasul Arpad Laczko, care este suspendat in urma cartonasului galben primit in partida cu Pandurii Tirgu Jiu, insa Cristescu si Cotora vor efectua deplasarea. Acestia au acuzat accidentari usoare in confruntarea de la sfirsitul saptaminii trecute, dar ei vor fi refacuti pina la ora meciului cu militarii din Tirgu Mures. Partida cu ASA va fi arbitrata de R. Ghioane (Bacau), V. Burga (Focsani) si S. Martin (Onesti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS