17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe rupe caruta la Electro

Se rupe caruta la Electro

• Morti de foame, jucatorii i-au cerut lui Cioroianu sa nu mai faca antrenamente dure • Ei au spus ca vor face tot posibilul sa cistige simbata partida cu Petrolul Videle, dar ca de luni nu mai vin la pregatiri • Jucatori originari din Slatina fac naveta, pentru ca la cantonament nu mai sint bani pentru mincare

La UFC Electro, situatia este exploziva. Saracia nu mai poate fi suportata, iar situatia se agraveaza pe zi ce trece. Culmea, dezastrul echipei din Valea Rosie a inceput din momentul in care Gigi Netoiu a preluat 80 la suta din actiunile clubului. Atunci, echipa era in esalonul secund, dar a retrogradat lejer in Divizia C.

Desi este actionar majoritar, pe Netoiu nu il mai intereseaza practic ce se petrece la Electro. Salariile jucatorilor, care si asa sint de toata jena, nu au mai fost platite din august. Cu contractele se sta si mai prost. Detasati de la Universitatea, Voicu si Rotaru pling si acum dupa ratele din mai! Tot din aceeasi luna se uita lung dupa parale Sandu, Zaharia II, Minoiu si Vilsan, acestia apartinind de Electroputere.

In aceasta saptamina insa, totul s-a inrautatit. Nu s-au mai gasit bani pentru a li se asigura unora dintre jucatori macar masa de prinz, iar pentru etapa de simbata nu se mai poate intra nici in cantonament. Nemincati, jucatorii i-au marturisit antrenorului Cioroianu ca le este imposibil sa reziste la antrenamente mai dure. Prin urmare, conducerea tehnica a echipei a decis ieri sa efectueze doar sedinta de dimineata pentru a le permite mai multor jucatori originari din Slatina sa plece acasa. Pur si simplu, aceasta era singura modalitate prin care baietii sa poata avea parte de o masa indestulata: sa manince la parinti!

Ajungind in aceasta situatie, majoritatea echipierilor lui UFC Electro sint decisi sa nu se mai prezinte de luni la antrenamente. S-au saturat sa nu-i mai bage nimeni in seama, iar despre patron, ce sa mai vorbim… Colac peste pupaza, primele de pina acum – este adevarat, putine la numar – au fost achitate, dar nu de cine trebuia, ci din buzunarul conducerii tehnice si administrative, dar si al prefectului Mondea.

Dezastrul este total, iar la ultimul meci al echipei de juniori nu s-au gasit bani nici macar pentru achitarea baremelor arbitrilor. Acestora le-a fost insa rusine sa semnaleze situatia in foaia de arbitraj si, intelegatori, au spus sa li se dea banii atunci cind vor fi… Ca tot sintem la acest sector, sa mai amintim ca antrenorii de la Centrul de copii si juniori al UFC Electro nu si-au mai primit salariile de vreo cinci luni.

Surprinde totusi pasivitatea prefectului Cornel Mondea fata de aceste probleme grave. Considerat a fi parintele clubului UFC Electro, Mondea a facut clar o afacere proasta atunci cind a acceptat sa intre in parteneriat cu Gigi Netoiu. Acum, el ar fi singurul care ar mai putea sa desfaca acest mariaj nefericit pentru ca sint destui oameni care doresc sa investeasca in UFC, dar nu in combinatie cu Gigi Netoiu. In sfirsit, ca un zvon de ultima ora, se spune ca patronul bucurestean ar cere pe saracia din Valea Rosie nici mai mult, nici mai putin decit 70.000 de dolari!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS