17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlocea i-a scapat pe dinamovisti de Sava

Flocea i-a scapat pe dinamovisti de Sava

Valorosul mijlocas al Universitatii, Marius Sava, nu a aparut nici macar printre rezerve, desi era unul dintre putinii nostri jucatori care ar fi putut face diferenta in meciul de simbata. El nu a fost nici macar la stadion, urmarind partida acasa, la televizor.

Comentind acest subiect la conferinta de presa, Florin Marin a spus: „Nu a fost apt de joc. Inainte de meci, in dimineata zilei de simbata, am avut o discutie cu el si Marius a afirmat ca nu se simte bine. In aceasta situatie, am decis sa nu-l folosesc deloc.“

Se pare insa ca problema sta un pic altfel. Sava se antreneaza in ritm sustinut de citeva saptamini, dar atit Bondrea, cit si Florin Marin il considera incomplet refacut. Pentru „Savarina“, meciul cu Dinamo era unul capital, el tinind mortis sa joace impotriva rivalei traditionale a craiovenilor pentru care a refuzat vehement sa semneze in vara, stricindu-i planurile lui Gigi Netoiu. Practic, atunci cind Florin Marin l-a anuntat ca nu este titular, desi in teren urma sa intre unii jucatori care nu se antrenasera la intensitate normala decit vreo doua-trei zile, Marius Sava a avut un soc, neintelegind de ce antrenorii Craiovei il „caroteaza“ sistematic. Daca ar fi acceptat sa fie din nou rezerva si sa fie aruncat in joc atunci cind echipa ar fi fost deja la pamint (exact cum s-a intimplat la Fieni), „Savarina“ ar fi fost scos din nou tap ispasitor si i-ar fi prilejuit lui Netoiu o noua remarca in genul celei de la Timisoara, atunci cind actionarul Universitatii l-a facut „vagabond si afemeiat“ pe valorosul mijlocas oltean.

Marius a refuzat sa comenteze cele intimplate simbata, spunind ca: „Voi juca oricind. Vreun antrenor va avea nevoie si de mine. Daca vreau sa plec de a Universitatea? Doar atunci cind nu voi mai fi dorit sub nici o forma“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS