22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUFC Electro - National Giurgiu 1-1

UFC Electro – National Giurgiu 1-1

Ghinionul a facut ca UFC Electro sa joace cu National Giurgiu in momentul in care campionatul Diviziei A a fost intrerupt, iar echipa oaspete, care este „satelitul“ formatiei FC National Bucuresti, a putut beneficia astfel de citiva jucatori care evolueaza in prima liga. De la clubul bucurestean au jucat simbata pentru National Giurgiu portarul Popa, liberoul Olah si mijlocasii Iordache si M. Nae, valoarea si pregatirea superioara a acestora punindu-si amprenta asupra desfasurarii ostilitatilor din teren.

Prima repriza a fost echilibrata, cu o usoara dominare din partea craiovenilor care, de altfel, au si condus la pauza cu 1-0 prin golul marcat de Zaharia I (’10), mijlocasul oltean expediind balonul dintr-o lovitura libera de la 20 de metri in vinclul portii adverse. Elevii lui Florin Cioroianu isi puteau majora diferenta de pe tabela de marcaj in minutul 35, dar Vilsan, liber la marginea careului mic, nu a nimerit poarta. In prima parte a partidei, oaspetii au avut o singura oportunitate de a marca prin M. Nae, al carui sut puternic de la 15 metri a fost respins in extremis de catre Rizan.

Repriza secunda s-a desfasurat dupa un alt scenariu. Fotbalistii de la National Giurgiu au atacat sustinut si si-au creeat citeva ocazii favorabile de a marca, in timp ce oltenii au ajuns doar sporadic in careul advers. Egalitatea a fost restabilita in minutul 71 de Budanescu, mijlocasul formatiei din Giurgiu finalizind din apropiere o actiune individuala. Ultimele zece minute ale partidei s-au jucat pe contre si victoria putea reveni oricareia dintre cele doua formatii, dar Rizan a fost salvat de bara (’80), iar Zaharia II nu a reusit sa-l invinga pe Popa din mijlocul careului mare.

Antrenorul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, a folosit in partida de simbata urmatorii jucatori: Rizan – Sandu, Nicola, D. Popescu – Dina, Voicu (’72, Dumitrica), Rotaru (’75, Musat), Zaharia I, Minoiu – Vilsan, Zaharia II. National Giurgiu a evoluat in urmatoarea distributie: Popa – Storobaneanu, Zugravu, Olah, Hodor, V. Oprea – M. Nae (’28, C. Ion), Budanescu, Iordache (’90, Ciocan) – Ianopol, Chiriac (’60, Citu). Meciul a fost arbitrat bine de o brigada alcatuita din S. Iacob (Baile Herculane), N. Brad si L. Ducu (ambii din Sibiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS