11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRulmentul Alexandria - Dunarea Calafat 1 - 0

Rulmentul Alexandria – Dunarea Calafat 1 – 0

Divizionara C Dunarea Calafat a fost invinsa simbata, la Alexandria, de lidera seriei. Echipa locala Rulmentul a cistigat cu scorul de 1-0 (0-0), printr-un gol marcat din penalti in minutul 55. Lovitura de pedeapsa a fost acordata cu usurinta, in urma unui duel intre portarul Giurca si un atacant al formatiei gazda. De altfel, pe linga golul victoriei, Rulmentul a mai avut o singura ocazie de a marca. Dupa cum a afirmat antrenorul Bicu, calafetenii au avut o evolutie buna, insa au fost lipsiti de inspiratie in faza ofensiva. Dupa opt etape, calafetenii au contabilizat 12 puncte si se afla pe pozitia a sasea a clasamentului. Cum diferenta pina la ocupanta primului loc este de opt puncte, Dunarea Calafat mai are doar sanse teoretice de a lupta pentru promovare.

Antrenorul Marian Bicu a folosit urmatoarea distributie: Giurca – Dita, Dorobantu (’60, Ailenei), Cita, E. Corneanu – Icalas, Iancu, Coltatu, Baltaretu (’85, Marghidan) – Epure (’75, A. Corneanu), Chiva.

In etapa viitoare, care se va disputa simbata, Dunarea Calafat va juca pe propriul teren, in compania craiovenilor de la UFC Electro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS