10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo nu va putea juca in nationala Braziliei

Ronaldo nu va putea juca in nationala Braziliei

Atacantul brazilian al formatiei Internazionale Milano, Ronaldo, care a suferit o intindere la coapsa dreapta, a spus ca sansele de a evolua duminica, in meciul dintre Brazilia si Chile, contind pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2002, sint foarte mici. „Consider ca-mi va fi practic imposibil sa evoluez duminica. Timp de doi ani nu am jucat deloc si eram constient ca pot aparea astfel de probleme“, a spus Ronaldo la sosirea pe Aeroportul din Rio de Janeiro.

Atacantul brazilian s-a accidentat usor in timpul partidei dintre FC Brasov si Internazionale Milano, disputata saptamina trecuta, in cadrul mansei retur a turului intii al Cupei UEFA. Ronaldo a intrat in minutul 50 al partidei de la Brasov si a iesit cu citeva minute inainte de fluierul final, acuzind o intindere la piciorul drept. Internationalul brazilian disputa cel de-al doilea meci de la revenirea sa pe teren, dupa o absenta indelungata cauzata de o accidentare grava la genunchiul drept.

„Sint slabe sperante ca voi fi pregatit sa evoluez in meciul cu reprezentativa statului Chile. Cu toate acestea, doresc sa ma prezint in cantonamentul de la Curitiba, iar medicul echipei va lua o decizie in functie de rezultatele testelor medicale pe care le-am efectuat la sfirsitul saptaminii trecute, in Italia“, a mai spus Ronaldo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS