10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Diverse

SOAVA STA CU GICA POPESCU / Rapidistul Florin Soava, care a fost chemat pentru prima data la echipa nationala, a fost repartizat de selectionerul Gheorghe Hagi sa stea in camera cu capitanul tricolorilor, Gica Popescu. „Nu cred in minuni, deci nu cred ca Ungaria va putea invinge in Italia. Daca o sa joc cu Georgia, sper sa demonstrez ca nu am fost chemat degeaba la lot“, a spus Soava.

STAN ARE PROBLEME CU ASTRA / Tehnicianul Gabi Stan a declarat ca daca nu-si va putea rezolva problemele cu clubul Astra Ploiesti va deveni director tehnic al formatiei FC Brasov. „De fiecare data am avut probleme cu cei de la Astra cind am plecat de acolo. Daca nu ne vom intelege, ne vom judeca la Federatia Romana de Fotbal si sper sa se rezolve. In caz contrar, voi fi director tehnic la Brasov, nu antrenor“, a spus Stan.

DECES / Jucatorul echipei Steaua Rosie Belgrad, Vladimir Dimitrijevici, a decedat luni seara in urma unei crize cardiace. Jucatorul, in virsta de 20 de ani, a lesinat dupa ce a terminat o sedinta de antrenament. El a decedat la Spitalul de urgenta din Belgrad.

SCOALA DE ARBITRI / AJF Dolj organizeaza un nou curs pentru cei care doresc sa devina arbitri de fotbal. Candidatii, cu virste cuprinse intre 16 si 24 de ani, pot depune dosarul de inscriere (cerere, adeverinta de elev, student sau angajat, cazier, doua poze tip buletin, 300.000 de lei) la sediul AJF, personal presedintelui Vasile Tenea. Scoala de arbitri va incepe luni, 15 octombrie, de la ora 18.00, in Aula Facultatii de Mecanica din Craiova. Cursurile se vor tine saptaminal, urmind sa se incheie la sfirsitul lunii februarie 2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS