21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoi specialităţi medicale şi încă un sediu inaugurat de Centrul Medical Speranţa

Noi specialităţi medicale şi încă un sediu inaugurat de Centrul Medical Speranţa

Pacienţii din Craiova au, de acum înainte, noi opţiuni medicale, la standarde înalte, odată cu extinderea serviciilor oferite de către Centrul Medical Speranţa. O poveste pornită din pasiunea pentru inimi, care a adus în Oltenia cel mai performant ecocardiograf 4D cu tehnologie de ultimă generaţie, a deschis paginile unui nou capitol. Astfel, pacienţii Clinicii Speranţa beneficiază acum de noi specialităţi, dar şi de un nou spaţiu modern.

Specialităţi noi la Centrul Medical Speranţa

Sediul vechi Speranţa este dedicat acum micilor pacienţi, cabinetele de pediatrie rămânând în clădirea deja cunoscută. Pe aceeaşi stradă, la nr. 17, în clădirea proaspăt inaugurată, activează medicii din mai multe specialităţi. Pe lângă cardiologie, pneumologie, gastroenterologie, somnologie şi ecografie, odată cu extinderea clinicii cu încă un sediu au fost deschise şi cabinete de ORL, dermatologie, psihiatrie, neurologie şi medicină internă. Cabinetele medicale au fost dotate cu aparatură performantă nouă, necesară unui act medical de calitate. Cu acest prilej, echipa medicală a Centrului Medical Speranţa s-a îmbogăţit cu noi medici cu experienţă, care activează de mult timp în domeniul sănătăţii.

“Deschiderea noului centru a venit ca o etapă firească în dezvoltarea noastră. Deja spaţiul clinicii noastre devenise neîncăpător pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale pacienților. Iar în urmă cu aproximativ 3 ani am demarat investiția în noua locație. În acest moment, ne dorim să le oferim pacienţilor noştri o plajă cât mai largă de servicii medicale, pentru că medicina prezentului şi, mai ales, a viitorului, înseamnă interdisciplinaritate și medicină personalizată. Înseamnă să te adresezi întregului, nu unei probleme particulare, pentru ca pacientul să aibă parte de cea mai bună asistenţă şi de cel mai bun tratament personalizat”, au transmis reprezentanţii Clinicii Speranţa.

Cele două clinici Speranţa se află pe Strada Înfrățirii , la nr. 16 şi nr. 17, Craiova. Pentru programări şi informaţii, pacienţii pot lua legătura cu echipa la numărul 0771493887.

Detalii pe www.clinicasperanta.ro.

Citeşte şi Probleme cu inima sau cu plămânii? Medicii de la Clinica Speranța atrag atenția asupra simptomelor ce pot indica afecțiuni din ambele sfere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS