15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTratamente dermatologice revoluţionare, fără durere, cu Dermapen, la Sanocare Craiova

Tratamente dermatologice revoluţionare, fără durere, cu Dermapen, la Sanocare Craiova

Pielea este cel mai mare organ al nostru, funcţionând ca o adevărată interfață între mediul exterior și interior. De aceea, trebuie să avem grijă de ea în toate anotimpurile şi să nu uităm s-o îngrijim și în sezonul rece, transmite dr. Nona Mateescu, dermatolog în cadrul Centrului Medical Sanocare, unde pacienţii au posibilitatea de a beneficia de tratamente revoluţionare cu Dermapen 4, un dispozitiv medical de ultimă generaţie.

“Dermapen 4 este un dispozitiv medical revoluţionar, recomandat tuturor tipurilor de piele, care poate fi folosit pentru diverse porţiuni ale corpului – faţă, gât, decolteu, mâini, zone cu vergeturi sau cicatrici, dar şi pe pielea flască, lipsită de tonus. Tratamentul nu este dureros”, menţionează dr. Ileana Neacă, managerul Clinicii Sanocare.

Ce indicaţii are tratamentul cu Dermapen 4

Dermapen 4 este considerat cel mai avansat dispozitiv de microneedling în scopul rejuvenării şi refacerii tenului, dar şi al ridicării pielii lăsate. 

Dermapen 4 este utilizat cu succes în tratamentul cicatricilor post acneice recente şi al cicatricilor chirurgicale, dar şi post arsuri. De asemenea, îmbunătăţeşte aspectul vergeturilor.

“În timpul microneedlingului, este livrat în piele complexul revoluţionar HylaFuse, care contine acid hyaluronic biologic activ. Microneedlingul creşte producţia proprie de colagen şi elastină, cu rezultate pe termen lung, efectul final fiind regenerarea şi rejuvenarea, pentru o piele netedă. De asemenea, este incredibil de benefic pentru persoanele cu rozacee”, transmite dr. Mateescu.

Tratamentele dermatologice, indicate în sezonul rece

Sezonul rece este ideal pentru multe proceduri de revitalizare şi stimulare a pielii.
La cabinetul de dermatologie din cadrul Centrului Sanocare, opţiunile de tratament sunt numeroase, de la Dermapen 4 la PRP (terapia cu plasmă îmbogăţită cu trombocite), peeling-uri, tratamente pentru acnee şi rozacee, lifting facial, PTRX, hydrafacial, injectare acid hialuronic, extracţie de comedoane, tratamente de hidratare a tenului, tratamente cu toxină botulinică Vistabell, blefaroplastie nechirurgicală cu Plasma Pen, electrochirurgia leziunilor tegumentare până la intervenţii chirurgicale cu anestezie locală.

Informații și programări se pot face la numerele de telefon: 0774058793 sau 0351419834 / 0774058796 sau 0351429851 .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS