6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeProcedurile estetice, un cadou inedit de sărbători. Promoții la Medisof Craiova în luna decembrie

Procedurile estetice, un cadou inedit de sărbători. Promoții la Medisof Craiova în luna decembrie

În perioada Sărbătorilor, una dintre tendințele ultimilor ani este „investiția” în cadouri inedite pentru doamne și domnișoare, precum procedurile estetice non-invazive, realizate cu anestezie locală, multe cu efect imediat și la costuri din ce în ce mai accesibile. Încântate de efectul de remodelare, întinerire și revigorare al liftingului cu fire, al acidului hialuronic sau al toxinei botulinice, din ce în ce mai multe femei optează pentru aceste intervenții realizate de specialiștii în chirurgie plastică și estetică. Și când poate fi mai binevenită o revigorare decât atunci când ne pregătim să întâmpinăm un nou an cu forțe proaspete?

Liftingul cu fire Aptos – o procedură de ultimă oră, disponibilă la Medisof Craiova

Observând interesul crescând al pacientelor în apropierea Crăciunului și a petrecerilor de Revelion, echipa Clinicii Medisof Craiova a pregătit în această lună promoții pentru procedurile estetice realizate de dr. Milena Georgescu, chirurg plastician. Mai mult, la cabinetul de chirurgie plastică Medisof tocmai au ajuns noile fire Aptos pentru lifting, abia lansate în România și apreciate la nivel internațional pentru efectele spectaculoase.

„Ca noutate, propunem liftingul cu fire Aptos Excellence Visage HA, care oferă rezultate extrem de bune. Cu ajutorul firelor bioresorbabile Aptos reușim ridicarea zonelor “căzute”, pentru că firele generează stimularea colagenului și dezvoltarea unei rețele fibroase care captează și pastrează colagenul, oferind un efect de piele netedă, întinerită”, precizează dr. Milena Georgescu (foto).

Procedura se realizează cu anestezie locală, iar edemul postprocedura dispare în cateva zile. Rezultatul este vizibil imediat, dar crește progresiv până ajunge la efectele maxime, în decurs de 3-4 săptămâni, efecte care pot dura până la 2 ani.

Acidul hialuronic, printre favoritele pacientelor

Una dintre cele mai solicitate proceduri estetice este injectarea de acid hialuronic, spune specialistul.
„Pentru un efect imediat, recomandăm injectarea acidului hialuronic în buze. Schimbarea este evidentă instant, postprocedură. Buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, cu un aspect natural. Efectul durează între 6 și 9 luni”, transmite medicul.

Dr. Milena Georgescu adaugă că acidul hialuronic necrosslincat (nereticulat) este foarte eficient pentru obținerea unui efect de piele strălucitoare și sănătoasă: „Încurajăm pacientele care își doresc o piele odihnită, sănătoasă, tratamentele cu acid hialuronic nereticulat, care oferă, rezultate notabile în acest sens”.

Reducere de 20% la toate procedurile estetice

Pe parcursul lunii decembrie, Clinica Medisof oferă 20% discount la toate procedurile de estetică: injectare cearcăne cu acid hialuronic, augmentare buze cu acid hialuronic, corectarea ridurilor de expresie, tratament cu toxina botulinică, PRP ( terapia Vampir), Dermapen și fire Aptos.

Programările se pot face la 0372 922 404, 0736 291 728 sau la adresa [email protected].
Detalii pe Facebook – Clinica Medisof și www.medisof.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS