19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDr. Andreea Coșăreanu aduce proceduri noi în obstetrică ginecologie la Medisof Craiova

Dr. Andreea Coșăreanu aduce proceduri noi în obstetrică ginecologie la Medisof Craiova

De curând, Clinica Medisof Craiova și-a extins serviciile medicale odată cu inaugurarea unui sediu nou, vizavi de clădirea principală. Printre noile specialități disponibile aici se numără și ginecologia, unde pacientele sunt întâmpinate de un medic dedicat, cu competență în ecografie de obstetrică ginecologie și colposcopie și membru în Societatea de Estetică Ginecologică: dr. Andreea Coşăreanu.

Proceduri noi, cu plasmă, plasmogel şi acid hialuronic

Pacientele medicului Andreea Coşăreanu beneficiază nu doar de competențe și pasiune, ci și de proceduri noi, cu plasmă, plasmogel și acid hialuronic, bazate pe descoperirile ultimilor ani.

„Aceste substanțe nu ajută doar estetic, ele își aduc contribuția și pe partea de funcționalitate. Sunt descoperiri importante, iar pacientele pot fi tratate, în anumite cazuri, și altfel decât chirurgical, deși la bază ginecologia este o specialitate chirurgicală. Dar medicina evoluează și iată că pacienta nu mai trebuie trimisă imediat la bisturiu”, explică dr. Andreea Coșăreanu.

Noile terapii pot fi utilizate și pentru probleme de infertilitate, disfuncții sexuale, incontinențe urinare și ca adjuvante în regenerarea celulară după o procedură invazivă.

Medicul ginecolog care s-a alăturat recent echipei de specialiști ai Clinicii Medisof s-a aliniat din prima clipă la viziunea echipei privind raportul cu pacientul.

„Încă mai avem provocări legate de mentalitate, dar lucrurile se pot schimba atâta timp cât medicul menține o relație deschisă cu pacientul său. În ginecologie e cu atât mai important să creezi o relație bazată pe încredere și o atmosferă de intimitate, de căldură. Iar atunci când vorbim de monitorizarea sarcinii, în nouă luni nu ai cum să nu creezi o legătură aparte cu pacienta”, e de părere medicul ginecolog de la Medisof.

Dr. Andreea Coșăreanu are experiență de 16 ani în specialitate. În 2006, și-a început rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, iar din 2013 este medic specialist, câștigând repede aprecierea pacientelor sale.

Puteţi programa o consultaţie gratuită de obstetrică-ginecologie, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, la contactele de mai jos:
0351 422 433 / 0351 422 488
0733 393 033 / 0736 291 728
www.medisof.ro / [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS