-1.7 C
Craiova
joi, 20 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăSanatateManagerul SJU Craiova, mesaj pentru protestatari cu imagini ale bolnavilor Covid din secţia ATI

Managerul SJU Craiova, mesaj pentru protestatari cu imagini ale bolnavilor Covid din secţia ATI

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj către cei care au protestat împotriva restricţiilor Covid, cu imagini ale bolnavilor din secţia de terapie intensivă.

Laurenţiu Ivanovici a scris, alături de fotografiile publicate:

„Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital. Unii vor scăpa ușor, alții nu… Unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă… Unii vor supraviețui, alții, nu (pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… Unii vor înțelege că era bine să poarte masca… Alții nu vor înțelege nici atunci… Unii vor afla că există COVID, alții nu…Cam asta este… Până atunci, purtați masca de protecție… o sa ne fie mai bine! Tuturor!”

Mesajul directorului SJU Craiova vine după ce luni seara mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea Covid, inclusiv la Craiova.

Secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean din Craiova este plină de circa două luni, iar unitatea medicală a trebuit să ia măsuri imediate pentru a mări capacitatea pentru că zilnic există în izolatorul UPU pacienţi în aşteptarea unui loc la ATI. Unii dintre ei au decedat înainte de a ajunge în secţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face...

Corpul omenesc este un mecanism uimitor, care nu încetează...

ȘTIRI GdS