9.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 februarie, 2023
Știri de ultima orăSanatateÎn Marea Britanie se testează un nou tratament experimental pe pacienţii Covid-19

În Marea Britanie se testează un nou tratament experimental pe pacienţii Covid-19

Un nou tratament experimental urmează să fie testat pe pacienţii Covid-19 în spitalele din Marea Britanie. Tratamentul cu anticorpi monoclonali, dacă se dovedește eficient, va duce la oprirea reproducerii virusului și la îmbunătățirea ratei de supraviețuire a pacienților, potrivit Digi24.

Pacienţii vor începe să primească noile medicamente în următoarele câteva săptămâni. Anticorpii de laborator vor fi administraţi la 2.000 de persoane pentru a vedea dacă sunt eficienţi. Rezultatele vor fi comparate cu alţi pacienţi cărora nu li s-au administrat anticorpi.

„Există o mulţime de motive întemeiate pentru a crede că ar putea fi eficient – oprirea reproducerii virusului, oprirea virusului de a provoca daune, îmbunătăţirea supravieţuirii pacienţilor“, a spus profesorul Martin Landray de la Universitatea din Oxord, co-conducătorul procesului de recuperare.

Procesul de recuperare din Marea Britanie a fost creat la începutul pandemiei pentru a identifica tratamentele care ar putea ajuta persoanele internate la spital cu Covid-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS