Acasă Sanatate Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copii va fi construit în...

Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copii va fi construit în Bucureşti

-

Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copiii diagnosticaţi cu cancer va fi construit în Bucureşti, în curtea Spitalului „Marie Curie”. Spitalul va avea 52 de paturi – inclusiv pentru părinţii care îi însoţesc pe copii – săli pentru activităţi educaţionale, bibliotecă şi cinema. Investiţia este estimată la 8 milioane de euro, din care Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” a adunat aproape jumătate. Cei care vor să contribuie pentru ridicarea şi dotarea noii unităţi sanitare pot dona 2 euro pe lună printr-un SMS cu textul SPITAL, trimis la numărul de telefon 8844.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.