21 C
Craiova
sâmbătă, 19 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Opinii Noi nu murim chiar acum. Dar dumneavoastră de ce vă sinucideți?

Noi nu murim chiar acum. Dar dumneavoastră de ce vă sinucideți?

Pot să vă înțeleg starea de surescitare. Vine finalul de mandat, Doamna stă prost în sondaje, partid nu aveți, vă părăsesc colaboratorii, adio, imunitate, fratele stă în arest, nici alții din familie nu se simt prea bine, în fine, se anunță o mică apocalipsă în viața dumneavoastră Terminați aiurea, cu credibilitatea țăndări. Un final, trebuie să admitem cu toții, profund nedrept. Trist destin pentru un mare politician. Uman, vă înțeleg disperarea și vă privesc cu toată compasiunea de care sunt în stare.

Politic vorbind, mi se pare că primiți ce meritați. Nu prea înțeleg cum ați eșuat într-o mlaștină fără viață cu o sirenă roz în ea. Cum ați ajuns dumneavoastră, un comandant atât de abil și experimentat, să cădeți din petrolier într-o bărcuță cu vâsle cam ciuruită, ce v-a dereglat busola de navigator. Tot scriu pe aici de vreo doi-trei ani, de când ați sacrificat totul pentru sirena roz, că veți termina urât, trimis la fund de o halucinație ieșită din spuma mării.

Nu mă obosesc să demonstrez iarăși blatul reciproc avantajos cu Ponta. Tocmai l-ați transformat pe bietul pisicuț într-o specie mai evoluată. Ce puternic trebuie să se simtă azi după ce i-ați pus coama de ofițer acoperit. Cu anunțul că veți boicota turul doi, îl împingeți la Cotroceni. Susținând-o pe Udrea, i-ați suflat în pânze. Atacând toți candidații de dreapta, ați mărit confuzia și i-ați băgat pe toți în ceață. Toate acestea lucrează pentru un singur candidat. Este același care se gudură ca avocat pe lângă protejata dumneavoastră Bad news. Nu vă va folosi la nimic.

V-au murit lăudătorii, adevărat, dar parcă tot nu sună bine să vă ridicați singur în slăvi de câte ori aveți ocazia. Apreciez grija față de noi, jurnaliștii de dreapta, de a nu ne blestema cu „să vă fie rușine“ ca să nu pățim ca răposatul Patriciu. Știind că aveți gura mai spurcată, mi se pare chiar remarcabil că n-ați găsit să ziceți altceva decât că mințim ca Antena 3. Dar tot nu vom scrie frumos de Doamna. Puteți să ne fierbeți în smoală.

În caz că nu murim de la vreun cocoș cu gâtul tăiat sau lumânare întoarsă, vom zice tot timpul așa: Doamna reprezintă ceva foarte nociv. Este o calamitate și vom tot repeta chestia asta cât ea mișcă pe radar, iar noi suntem vii :))

Vestea cumva proastă este că vă sinucideți și nimeni nu înțelege de ce. Ce faceți acum este să vă afundați în mocirlă, cu cât dați mai mult din mâini și din picioare. Pe scurt, ar fi de reținut următorul aspect. Noi nu murim ca jurnaliști chiar așa ușor, nu chiar acum. Ne-am tăbăcit bine sub Năstase și în zece ani de înjurături la Antena 3. Ne dorim să mai stăm puțin pe aici, măcar până scăpăm de Ponta. Dar dumneavoastră de ce vă sinucideți politic cu atâta sârguință?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 2 / CSM Slatina a spart gheaţa! Pandurii...

CSM Slatina a bifat primul succes din...

ȘTIRI GdS

Comentariu: coVIDul din mintea guvernanţilor: Închidem ochii şi deschidem...

"Tu ce faci? Duci copilul la grădiniţă de săptămâna viitoare?", "Te-ai hotărât ce faci cu grădiniţa?", "Până la urmă, cum e la...

Focarele incompetenţei. Azile din Dolj, sufocate de Covid

Acum o săptămână, la Căminul pentru Persoane Vârstnice (CPV) din Craiova erau depistate peste 100 de cazuri de coronavirus în rândul rezidenţilor...

Iohannis: Mandatul parlamentarilor nu poate fi prelungit

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri că este complicat ca Parlamentul să stabilească singur data alegerilor parlamentare, invocând un posibil conflict. 

Trump: Voi trimite trupe federale în mai multe orașe...

Președintele american Donald Trump a amenințat că va trimite trupele federale în toate orașele conduse de primari democrați, inclusiv Chicago și New...