14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDomnule Mircea Geoană, nimic personal: De ce v-aţi dus la Timişoara?

Domnule Mircea Geoană, nimic personal: De ce v-aţi dus la Timişoara?

Poate că nu v-a spus nimeni până acum, deşi aţi ajuns băiat mare, că Ion Iliescu este fiul nelegitim al comunismului românesc şi, fiindcă Dumnezeu e sus, i-a dat să ajungă şi fiul nelegitim al capitalismului românesc de tristă tranziţie. De două ori bastard, de aici şi ura care îi curge în vine, de aici şi veşnica nevoie a lui Ion Iliescu de legitimitate.

 

Ion Iliescu n-a reuşit niciodată să fie un real disident al regimului Ceauşescu, deşi a umblat după această legitimaţie. Un laş, un fricos notoriu, îi scria lui Ceauşescu la perete, ştiind că nu va trimite niciodată nici o scrisoare. A refuzat semnarea scrisorii celor 6 şi a abandonat rapid „disidenţa“ fiindcă 1989 îi aducea mult mai multă carne… şi sânge.

 

(Ion Iliescu spune astăzi că nu ştie cine a tras în noi după 22)

 

Ca să se legitimizeze în uciderea lui Ceauşescu şi în erou al neamului, domnule Mircea Geoană, Ion Iliescu a băgat la televizor terorişti, a împachetat sute de morţi într-o „revoluţie“ şi l-a scos pe sticlă pe occidentalul Petre Roman să-i fraierească pe credulii europeni. Nouă, românilor, ni se bagă otrava TVR pe gât, în vene, în fiecare celulă din creier. Ion Iliescu era legitimat.

 

(Petre Roman a zburat pe fereastră)

 

Când a simţit că e slab şi că i se duce naibii „coregrafia“, Ion Iliescu a chemat minerii ca să facă dracului linişte. De două ori au venit, să fie cât mai legitim, măi dragă! Atunci a căzut cortina Europei peste România, atunci a început, sssst!, în mare linişte, Marele Jaf Naţional. Ştii cu ce s-a legitimat comunistul vostru bătrân? Era singurul „sărac şi cinstit“, iar noi, românii, ultimul popor credul al acelui deceniu de mari reforme europene.

 

(Miron Cozma a băgat zece ani de puşcărie, minerii vor rămâne mulţi ani „barbarii“ Europei)

 

Avid de putere, dar niciodată mulţumit de recunoştinţa subţire a poporului, Ion Iliescu inventează mandatul prezidenţial din umbră, cu el la butoanele patriei, cu el călare pe toate dosarele oamenilor promovaţi la şefia tuturor structurilor României. Cu cine se legitima? Cu Emil Constantinescu, „omul lui Coposu“, cu alternanţa la putere – una dintre cele mai mari frecţii prin care s-a simulat democraţia românească.

 

(Emil Constantinescu naufragiază din istoria României în anonimatul funcţiei de tzutzăr aplaudac al noii viziuni iliesciene: toţi împotriva unui om)

 

Domnule Mircea Geoană, staţi să vedeţi. Stând patru ani în umbră (până în 2000), bătrânul comunist a devenit mai înţelept. Oare cum să ne-o plătească el cu vârf şi îndesat fiindcă în sondajele din 1996 orăşenii arătau că fac revoluţie dacă „bunicuţa kgb-istă“ îşi mai trage un mandat, al 3-lea. Ne-a plătit-o! L-a urcat pe Vadim în al 9-lea cer al sondajelor măsluite prin manipularea televiziunilor obediente, a mai chemat o dată minerii prin gura altora şi a determinat-o până şi pe Doina Cornea să-l voteze pe Ion Cel Roşu ca Sângele, cu două mânutze. Se simţea răzbunat, dar şi legitimat. Avea marile oraşe îngenuncheate, bine speriate de utopica descălecare a lui Vadim.

 

(Astăzi, Vadim a ajuns un biet comic al serialului „Unde sunt milioanele mele de voturi?“)

 

ILEGITIMUL, însă veşnic căutătorul de cât mai perverse forme de legitimare, rămânea neobosit în lupta sa cu propriul popor. Crescuse la sân şi i-a dat chiar să sugă din învăţăturile sale staliniste, un personaj aproape perfect, dar foarte ciudat, Adrian – copilul minune al politicii, din cea mai dezmăţată perioadă din istoria şpăgii şi a privatizărilor româneşti. Iliescu s-a legitimat cu el până în ultima clipă, dar lăcomia lui Adrian şi aroganţa de a-l considera pe tătuca un „terminat“ l-au determinat pe Iliescu să-l arunce ca pe o măsea stricată, încuviinţând venirea la putere a „unui marinar simplu, după vorbă, după port“, dar glumeţ şi degrabă iubitor de popor.

 

(Adrian Năstase s-a prăbuşit în groapa celor mai mari umilinţe politico-economice şi încă nu s-a căţărat înapoi, nici măcar la buzele gropii).

 

A fost primul mare eşec al bătrânului stalinist, domnule Mircea Geoană. De aceea, la cel de-al doilea eşec, atunci când nu-şi putea crede ochilor că „piratul“ îi taie degetele labelor pe care le pusese pe întreg sistemul românesc, Iliescu a înnebunit, aproape că a luat-o razna şi am avut cu toţii impresia că, în sfârşit, după 15 ani, se va dezintegra politic. Atunci, domnule Mircea Geoană, am crezut cu toţii că aţi pus mâna pe partid şi că veţi construi „cea mai modernă stângă“ din istoria României. V-am ajutat mult!… Aţi eşuat, domnule Mircea Geoană, pesediştii reuşind să mai păcălească o dată o ţară întreagă.
Iliescu s-a întors mai „nebun“ şi mai năvalnic decât a fost vreodată, a siluit Constituţia şi a creat această perversă uniune PSD-PNL-PC-UDMR-PRM-PNG-Minorităţi. V-aţi prins, domnule Mircea Geoană, tot ca să se legitimizeze. Aşa s-a născut acest balaur cu şapte capete (Patriciu, Vântu, Voiculescu, Hrebenciuc, Verestoy, Vadim, Becali), iar tătuca Iliescu, împreună cu generalii care i-au fătat pe îmbogăţiţii de carton, stau la ascunzătoare, şi vor ieşi abia la Victoria Finală.
Bătrânul comunist stalinist ştie că până atunci mai are doar două lupte: îngenuncherea Timişoarei, cu umilirea definitivă a punctului 8, şi marea fraudă electorală prin odioasele manipulări practicate de monopolul TVR1 – Antena 3 – Realitatea. Atât…visul lui este ca pe 7 decembrie să se încoroneze drept Ultimul Împărat Roşu, ultimul rânjet comunist aruncat peste lumea civilizată. Aţi înţeles, domnule Mircea Geoană, Iliescu avea nevoie pentru acest ultim asalt de o troikă leninistă cu faţă umană pe care s-o manipuleze după bunul său plac şi cu care să se simtă legitimat când va LOVI. Da, voi sunteţi: cei trei crai de la Răsărit, Johannis – Crin – Mircea.
Nu ştiu ce se va întâmpla cu voi trei, nimic bun, probabil, având în vedere că toţi cei prin care s-a legitimat acest comunist bătrân au ieşit din istorie. Înţelegeţi, aşadar, domnule Mircea Geoană, de ce nu puteţi avea votul meu. Aveţi prea multe cadavre şi fantome în spatele dumneavoastră şi, în loc să vă luptaţi cu ele, aţi ales să ne păcăliţi, să ne prostiţi. Era să ajungeţi cineva… sunteţi foarte aproape să declanşaţi o nouă Revoluţie la Timişoara. Atenţie, însă, că nu sunteţi pe baricada cea bună. Aţi căzut din nou într-o capcană…mult mai mare decât cea cu Moscova.

P.S. Realitatea TV şi Antenele parcă sunt TVR-ul lui Ceauşescu atunci când transmit Timişoara de astăzi. Nişte disperaţi! BRAVO, TIMIŞORENI!

Radu MORARU B1TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII