21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCruciada antir(r)omânească

Cruciada antir(r)omânească

Românii noştri de etnie romă au făcut-o lată. Un individ din această etnie a răpit, violat şi torturat o italiancă undeva la periferia Romei. Giovanna Reggiani, de 47 de ani, a decedat în urma agresiunii, iar acest eveniment macabru a fost suficient să pună capac la oala răbdării italienilor, care au izbucnit împotriva românilor şi ţiganilor din România aflaţi în Peninsula italică. Primarul Romei, cunoscut pentru atitudinea lui xenofobă şi uneori rasistă, a declarat incendiar: „Înaintea intrării României în Uniunea Europeană, Roma era unul dintre oraşele sigure din lume. De vină sunt românii, iar responsabile sunt autorităţile de la Bucureşti“. Întrunit de urgenţă miercuri seară, guvernul italian a decis expulzarea imigranţilor periculoşi, în special a celor români.

România pierde teren în faţa statelor occidentale şi devine un fel de şatră a Uniunii Europene din cauza infracţiunilor comise de români şi de romii cu cetăţenie română. În plină campanie electorală pentru Parlamentul European, clasa politică din România primeşte în figură un pumn din partea europenilor vestici. Italienii, francezii, spaniolii, germanii, englezii, cetăţenii Europei Occidentale, nu vor să mai audă de români şi de ţigani. Mila cu care ne priveau la câteva luni după decembrie 1989 s-a transformat treptat în silă, iar acum devine ură. Ţiganii noştri au început cu furatul şi mâncatul lebedelor vieneze, au continuat cu jafuri, prostituţie şi trafic de bunuri furate şi au ajuns să se organizeze împreună cu concetăţeni români în bande care violează şi omoară, terorizând locuitorii ţărilor care le-au îngăduit şederea.

România plăteşte acum preţul pentru ipocrizia cu care a fost abordată problema minorităţii rome. Uniunea Europeană ne-a cerut să instituim standarde pentru minorităţi, apoi ne-a finanţat proiecte pentru a integra aceste minorităţi, mai ales pe romi, scopul final fiind civilizarea acestora şi fixarea lor pe teritoriul României. Teoretic, era de aşteptat ca situaţia romilor din ţara noastră să devină tot mai bună. În realitate însă, avem de-a face cu un dezastru şi cu apariţia „problemei ţigăneşti“.

Comunitatea romilor este împărţită în bogaţi şi săraci, ca de altfel restul României. Sărăcimea romă trăieşte în incultură, analfabetism, obscuritate şi mizerie, fiind sclava unor tradiţii tribale şi în stare de servitute faţă de clanurile romilor bogaţi. Aceştia din urmă au contacte în mediul politic, unde vând voturile supuşilor, în poliţie, unde cumpără protecţie şi complicitate, în administraţie, unde colaborează la obţinerea şi cheltuirea finanţărilor primite de la Uniunea Europeană. Din comunitatea romă au plecat spre Occident şi oameni cinstiţi, în căutare de muncă, dar şi hoţi, la vânătoare de victime. Aşa au plecat şi dintre români. Ceea ce era mai rău printre români şi romi a născut o monstruozitate, anume reţeaua de bande de tâlhari, proxeneţi şi criminali care împânzeşte ţările Uniunii Europene.

Aceste ţări ne transmit prin glasul guvernului italian un mesaj: rezolvaţi problema infractorilor voştri. România este ţară membră a UE, însă o ţară membră de mâna a treia căreia nu i se îngăduie să exporte infractori. Un asasinat comis de un ţigan născut în Spania nu va avea vreodată ecoul unui asasinat comis de unul din România. Poate că ţiganii lor au reuşit să se integreze civilizaţiei…

Este foarte posibil ca exemplul Italiei să fie urmat şi de alte ţări pe unde s-au înmulţit infracţiunile comise de români şi romii din România. Din nefericire, politicienii noştri sunt în lipsă de simţire faţă de aceste probleme. Însă, Dumnezeu are măsura Lui. Aşa că, România, pregăteşte-te, se întorc acasă infractorii tăi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII