15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDusul de nas, la olteni

Dusul de nas, la olteni

Deşi, după demisia lui Ovidiu Stîngă, de dinaintea meciului cu FC Vaslui, Adrian Mititelu promitea numirea în cel mult două săptămâni a unui antrenor cu nume, care să aibă două – trei echipe mari în palmares şi care să revitalizeze Universitatea, decimată la ora aceea de înfrângeri, marţi am asistat la numirea celebrului Nicolo Napoli. Celebru doar prin nume şi prin faptul că a jucat la Juventus, însă anonim ca antrenor.
Napoli se află la a doua descălecare în Bănie, iar dacă în prima a fost oropsit de Dinel şi alţi şamani care „voiau binele clubului“, acum o să fie un pic în conflict cu fanii, nemulţumiţi de faptul că una s-a promis şi alta s-a făcut.
În sondajele de pe Craiova-Maxima.ro, Napoli este catalogat drept un antrenor care mai bine ar fi experimentat în continuare prin Italia şi care nu pare să poată deveni un comandant de oşti, gata să ducă echipa unde îi este locul. Pe de altă parte însă, patronul este din ce în ce mai înverşunat şi nu înţelege cum de au fanii curajul să îşi dea cu părerea despre formaţia lor favorită, când suporterul este obligat să vină la meciuri şi să aplaude ca o oaie, indiferent de rezultatele echipei.
Domnule Mititelu, majoritatea dintre noi ne-am săturat să fim minţiţi, ne-am săturat să ni se promită marea cu sarea şi să descoperim că, de fapt, e tot cum ştiam noi şi cum ne aşteptam! De ce nu se putea spune de la început că o să vină Napoli, nu Gerets, Zeman sau alte fantezii occidentale pe care le enumera presa din spusele dumneavoastră? Pentru ce am aşteptat două săptămâni, dacă tot Nicolo era cel sortit? Pentru ce atâta minciună, pentru ce atât lucru pe la spate şi pentru ce atâtea ascunzişuri faţă de fani, singurii fideli echipei, de când s-a înfiinţat aceasta? Poate că, domnule Mititelu, mesajul de la stemă vă este potrivit dumneavoastră, deoarece spre „singur împotriva tuturor“ se pare că vreţi să vă îndreptaţi.
Nu aruncaţi pentru a mia oară replica: „Eu am investit banii mei, nopţi nedormite şi multă sănătate în clubul ăsta“, pentru că nu a ieşit Dumnezeu în ziua în care aţi preluat echipa şi a dictat: „Astăzi, Adriane, e rândul tău să finanţezi Ştiinţa!“. Aţi făcut-o voit, aţi ştiut toate riscurile şi beneficiile pe care vi le putea oferi o astfel de poziţie, aţi avut satisfacţii, aţi avut şi greutăţi, însă aţi făcut-o, din nou, pentru că aţi vrut. Dacă nu luaţi în considerare nici un sfat şi nu respectaţi pe nimeni, o să ajungeţi precum „atotştiutorul“ Gigi, care este antrenor, finanţator, jucător şi tot ce vrea el.
Şi de ce vă mai supăraţi pe ce spun fanii, dacă oricum ei nu contează? Vă descurcaţi dumneavoastră şi fără ei, că doar aţi promovat Craiova în primul an şi doar e de ajuns să ne mândrim cu asta, restul nu mai contează. Noi să fim sănătoşi!
Despre meciul de la Bistriţa, două lucruri: Wobay a marcat, lucru comparabil cu primul pas pe Lună, jucătorul fiind certat bine cu golul de când a sosit la Craiova, iar Bornescu a avut o intervenţie pentru care a avut parte de vorbe rele, deşi, înaintea sa, jucători precum Hagi, Rădoi, Lăcătuş, Ganea sau Alexa au rupt picioare voit şi au fost iertaţi, pentru că aşa e fotbalul, un joc mai dur. Forza, Mircea, suntem alături de tine şi sperăm să vă reveniţi psihic tu şi fizic Coroian. Oricum, felicitări echipei pentru dărurie şi multă baftă şi de acum încolo, cu Napoli sau cine o să mai vină. Salutăm şi numirea lui Vice şi îi dorim numai reuşite şi lui!
În final, baftă echipei naţionale a României şi să ne vedem la vară la Euro!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII