18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

De zece ori NU

Posibila venire a lui Nicolo Napoli la Craiova a încins din nou spiritele în Bănie. Foarte multe comentarii au fost postate în ultimele 24 de ore pe site-urile publicaţiilor care au scris despre eventuala numire a italianului la cârma Ştiinţei în aceste momente de criză. Lecturând comentariile suporterilor olteni, am extras cel puţin zece motive pentru care Napoli nu poate fi antrenorul Universităţii Craiova:
1. Nu a antrenat nici o echipă cu nume din Europa, şi nici măcar din Italia, fiind considerat un antrenor de pluton.
2. Nu cunoaşte lotul actual, spunând că ar veni la Craiova mai întâi pentru a cunoaşte jucătorii şi pentru a vedea dacă echipa a progresat.
3. Nu cunoaşte problemele existente în prezent la echipă, începând cu cele disciplinare şi terminând cu cele de imagine, patronul Adrian Mititelu aflându-se în conflict cu foarte multă lume.
4. A mai avut o şansă la Craiova, pe care irosit-o, plecând cu handicapul unui eşec anterior, care l-a marcat foarte mult, după cum chiar el a recunoscut.
5. Nu are nici un fel de legătură cu Universitatea Craiova, fiind doar un „profesionist“ care, în caz de eşec, va pleca fără remuşcări din Bănie.
6. Nu are susţinerea suporterilor, care nu îl consideră un antrenor potrivit pentru Ştiinţa. Nici măcar unu la sută dintre suporteri nu au fost de acord cu venirea italianului.
7. A demonstrat în prima experienţă că vine doar pentru bani, în momentul în care a fost dat afară preferând să se umilească în faţa lui Dinel Staicu şi mai apoi să ameninţe că dă clubul în judecată.
8. În momentul în care a vorbit despre eventuala revenire la Universitatea Craiova, a spus că vrea garanţii pentru a semna un contract.
9. Jucătorii actuali ai Ştiinţei nu sunt convinşi că Napoli poate să-i recapaciteze, pentru cei mai mulţi dintre alb-albaştri fiind un necunoscut.
10. Ştirea că Nicolo Napoli ar putea fi antrenorul Ştiinţei pare mai degrabă o glumă proastă decât o soluţie pentru a face performanţă la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS