17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSi lui Stoicikov ii ardea de glume!

Si lui Stoicikov ii ardea de glume!

Ionut Popa e un antrenor bun care face insa prea des pe smecherul. Si tine mortis s-o si arate. Cu orice pret. Ieri a declarat ca s-ar multumi si cu un punct in meciul de mâine. Aveti timp sa-l credeti? In primavara lui 2005, când lumea punea mereu pe tapet tristetea care s-ar porni o data cu retrogradarea Universitatii in „B“, maestrul de la Poli Iasi a inceput sa verse aceeasi replica: „Si ce daca va cadea Craiova? A cazut el Imperiul Roman…“. Din pacate, Craiova, cu largul concurs al glumetului Dinel Staicu, avea sa ia pâna la urma calea esalonului secund. Dar apropo de Staicu. A scos zilele trecute capul, dezvaluind o teapa pe care i-ar fi tras-o chiar Popa, care i-a luat 7.000 de dolari in avans, promitând ca va antrena Universitatea. Din punctul asta de vedere, Ionut Popa devine simpatic. La câti oameni a pacalit Dinel, o merita. Plus ca pentru gaura pe care fostul militian a dat-o la Banca Religiilor, 7.000 de dolari e o suma cu care n-ar fi adormit nici paznicii… Mistourile lui Ionut Popa au continuat. „E meci greu cu Craiova, doar e vicecampioana provinciei, dupa UTA“, a declarat antrenorul adversarilor de mâine, facând apel la palmaresul prafuit al fostei divizionare „C“ din Arad.


Cam de acelasi tip de glume proaste a avut recent chef alt „mare“ antrenor, anume Stoicikov. Bulgarul, altfel fotbalist de geniu, vazuse blat in meciul nostru de la Rotterdam si, pâna la urma, de gluma a avut parte: Bulgaria – Albania 0-0. O gluma foarte buna pentru „tricolori“, care au urcat sacii Luxemburgului in caleasca de la Piatra Neamt si s-au cocotat pe locul 2, cel al calificarii. Fiindca veni vorba de caleasca si de Piatra Neamt. Asta-iarna, Gheorghe Stefan i-a plimbat pe mai-marii FRF cu sareta prin tot orasul, iar acum i-a tinut in puf si in zgomot de folcloriste zile intregi. Stefan e jupânul principalei abonate la cel de-al patrulea loc retrogradabil, dar, dupa ultimele ispravi din tara lui Pinalti, parca ne vine greu sa credem ca mândretea sa de stadion va gazdui la anul derbiurile Ceahlaului cu Botosaniul sau Braila.


Iar daca asta ne va rezerva viitorul inseamna ori ca, vorba cuiva, s-a intors fotbalul cu fundul in sus, ori ca, vorba lui Jean Padureanu, nu mai exista oameni de cuvânt in fotbalul românesc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU