27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDrepturile lui Dinel

Drepturile lui Dinel

In urma negocierilor cu autoritatile locale, Dinel Staicu a spus ca a cedat clubul Universitatea Craiova catre consiliul local. Chiar daca echipa apartine, in sfirsit, comunitatii, adica suporterilor, ea ii va aduce in continuare mult beneficii fostului patron.

Cel mai important cistig al lui Dinel a fost cel al imaginii pe care si-a creat-o, folosindu-se de numele Universitatii, chiar si in campania electorala, cind si-a „virit“ chiar chipul in stema clubului, in locul leului. Apoi, la o sumara privire asupra cheltuielilor, putem observa ca Dinel Staicu a cistigat in fiecare sezon o suma frumusica, cei avizati in acest sens cunoscind ca sumele provenite de la sponsori, televiziuni, vinzarea de bilete si de jucatori le-au depasit pe cele consumate cu echipa.

Acum, cind se desparte de clubul ai carui suporteri i-a numit aurolaci, ba i-a cam si altoit, Staicu si-a „concesionat“ drepturile de televizare „pe o perioada nedeterminata“, adica profitul lui Dinel va depinde de performantele Universitatii. Mai explicit, anul acesta, Universitatii, ocupanta a locului patru, i-a revenit 550.000 de dolari, iar campioanei Dinamo in jur de 700.000 de dolari. Suma va creste sensibil in urmatorii ani, dar cel mai mare cistig Dinel il poate inregistra din 2007, cind si campionatul romanesc poate trece la sistemul „pay per view“, un club avind ocazia de a incasa mult peste un milion de dolari din drepturile de televizare, fara a mai lua in discutie eventualele dispute din cupele europene.

Si, cum sa nu-l crezi pe Dinel cind se plinge cit de mult l-a „secatuit“ echipa asta?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS