17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiPSD Dolj a pierdut in instanta masa de conferinte si doua fotolii

PSD Dolj a pierdut in instanta masa de conferinte si doua fotolii

Organizatia judeteana a partidului de guvernamint a pierdut in instanta, in urma cu doua saptamini, masa de conferinte si doua fotolii de la sediul central din str. Mihail Kogalniceanu. Mobilierul era revendicat de Nicu Vintila, fost deputat PDSR, care il cumparase din banii unei fundatii de aparare a drepturilor omului, infiintata de el. Pentru ca a refuzat sa returneze masa si fotoliile, partidul a fost dat in judecata.

Presedintele Consiliului Judetean si al PSD Dolj, Ion Voiculescu, a precizat: „Dinsul (Nicu Vintila – n.r.) a motivat ca mobilierul fusese cumparat pe numele fundatiei pe care o infiintase. In 1997, cind am preluat sefia filialei judetene, nu stiam nimic de acest lucru. I-am intrebat pe cei mai vechi in organizatie daca este adevarat, iar ei mi-au spus ca nu. In instanta, domnul Vintila a demonstrat ca mobilierul ii apartine. De altfel, nici nu l-am gasit in inventar. Nu a fost nici o problema, si-a luat masa si canapelele si noi am cumparat alta. O sa achizitionam si niste scaune, ca sint mai practice“.

Nicu Vintila a mai fost protagonistul unei intimplari de acest gen. Atunci cind a parasit partidul pentru a se inscrie in PUR, fostul deputat a plecat si cu usa cabinetului parlamentar, pe motiv ca o cumparase din banii proprii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS