1 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin O femeie a născut cvintupleți, deși avea ovare polichistice

O femeie a născut cvintupleți, deși avea ovare polichistice

O mamă care a decis să încerce să mai aibă un bebeluș a devenit părinte unor cvintupleți.

Megan Hulen, din Minot, Dakota de Nord, și soțul ei Joshua erau deja părinți ai lui Jacob, 7 ani și Matthew, 2 ani, când au decis să mai încerce să aibă un copil în speranța că vor avea o fetiță.

Megan Hulen avea o afecțiune medicală care o împiedica să rămână gravidă, ovarele polichistice, a rămas însărcinată în mod neașteptat.

Anterior, mama a urmat un tratament medicamentos ca să rămână gravidă, așa că a rămas uimită să constate că a rămas gravidă fără să mai ia medicamente, relatează publicația The Sun.

Uimirea a fost însă cu atât mai mare când a ajuns la ecograf, pentru control: avea cinci embrioni în uter!

„Am început să mă simt foarte ciudat și m-am gândit că nu este nicio șansă să fiu însărcinată, deoarece nu am ovulat niciodată fără pastile. A fost o surpriză pentru mine să aflu asta, dar apoi am aflat că voi avea cinci copii și nu aș fi putut fi pregătită pentru o asemenea veste” a spus femeia.

Diferență între o sarcină cu un copil și alta cu cinci

La șase săptămâni, medicul i-a spus că din cei cinci embrioni, doar unul ar fi viabil, pentru că se auzea doar o singură bătaie de inimă la ecograf.

„După ecografie i-am spus soțului meu că nu sunt în stare să mă duc acasă cu o așa veste, așa că am mers la biroul lui și am plâns o oră” a povestit Megan Hulen.

S-a obișnuit cu ideea că poartă cinci copii, și a constat că e o mare diferență între o sarcină cu un copil și alta cu cinci. „După ce aspiram covorul trebuia să mă odihnesc. Apoi îmi era greu și să stau în fața oglinzii să mă machiez, aveam nevoie să mă întind” a spus ea.

„Nașterea nu a fost ceva la ce m-am așteptat” a mai povestit Megan, care a născut prin cezariană. „Am fost șocată să constat că bebelușii s-au născut la 4 minute unul după celălalt și cred că a durat mai mult să mă coasă” a mai spus femeia. Sunt patru fete și un băiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu...

ȘTIRI GdS

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD, a anunţat în această seară preşedintele PSD Craiova,...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer...

O femeie de 44 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină pe o...

Progresul Spartac – „U“ Craiova, live text, ora 20.45....

Universitatea Craiova va întâlni, în această seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din Bănie, formația Progresul Spartac, o echipă care evoluează în eșalonul...

Republica Moldova declară stare de urgenţă în sănătate publică...

Comisia naţională extraordinară de sănătate publică (CNESP) din Republica Moldova a decis vineri, într-o şedinţă supervizată de premierul Ion Chicu, instituirea stării...
00:00:26

Craiova poluată: Termo spune că fumul iese pe coș...

Mai mulți craioveni s-au mobilizat și au trimis pe adresa redacției imagini și clipuri legate de poluarea din ultima perioadă.

Experţii ungari vor studia vaccinul „Sputnik V” în Rusia

Rusia le va permite medicilor şi experţilor sanitari ungari să studieze procesul de producţie al vaccinului rusesc împotriva Covid-19 „Sputnik V”, a...