9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinInstagram a dezactivat contul unui model nud care strângea bani pentru victimele incendiilor din Australia

Instagram a dezactivat contul unui model nud care strângea bani pentru victimele incendiilor din Australia

Un model spune că a strâns sute de mii de dolari pentru victimele incendiilor din Australia, oferind fotografii nud în schimbul donațiilor.
Kaylen Ward, în vârstă de 20 de ani, se numește acum The Naked Philantroprop Filantroapa dezbrăcată) pe rețelele de socializare. Influencerul din Los Angeles și în acelaşi timp o tânăr care lucra pe videochat s-a gândit cum să strângă bani pentru victimele din Australia, oameni sau animale.

„Vedeam toate postările de pe Twitter despre incendiile australiene și eram într-adevăr îngrijorată de faptul că există o mulțime de mediatizări și nu o mulțime de oameni care donează”, a spus ea pentru BuzzFeed News.

Atunci a avut o idee. Ward vinde deja fotografii nud online, așa că de ce să nu o facă pentru caritate? Pe 3 ianuarie, ea a redactat că oricine a trimis dovada că a donat cel puțin 10 dolari unei liste de organizații de caritate australiene va primi o fotografie nudă cu ea.

A angajat o echipă s-o ajute

Tweet-ul a explodat cu mai mult de 40.000 de cereri, iar căsuţa ei poştală Ward a fost curând plină.

„Mă așteptam să strâng poate 1.000 de dolari, dar tweet-ul a explodat”, a spus ea.
Acum a angajat o echipă formată din patru oameni care să o ajute să rezolve miile și mii de cereri primite. Au lucrat non-stop pentru a verifica confirmările donațiilor cât mai bine și pentru a răspunde cu nudul promis.

Ward a spus că până duminică amiază, ei au estimat că s-au strâns peste 500.000 de dolari.

Spre surprinderea ei, reacția online a fost de asemenea extrem de pozitivă, a spus ea.
Însă Instagram a aruncat un pic planurile tinerei. Deși a condus campania pe Twitter, cuvântul acesteia s-a răspândit pe Instagram, unde Ward a avut 50.000 de urmăritori. Sâmbătă, Ward a spus că Instagram i-a închis contul, susținând că a încălcat regulile lor cu privire la conținutul sexual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS