15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSerial despre magnatul Jeffrey Epstein, produs de HBO

Serial despre magnatul Jeffrey Epstein, produs de HBO

Postul HBO va produce o miniserie TV despre magnatul american Jeffrey Epstein. Miniseria TV este realizată de regizorul şi scenaristul Adam McKay (cunoscut graţie unor producţii precum „Vice“, „Ant-Man“). Aceasta se va limita la faptele descrise în cartea lui Julie K. Brown, reporter la cotidianul Miami Herald. Articolele jurnalistei au fost esenţiale pentru arestarea lui Jeffrey Epstein. Acesta a fost descoperit decedat în celula sa în luna august.

„Suntem încântaţi să continuăm colaborarea noastră cu Adam McKay în acest nou acord. Adam este un regizor şi producător excepţional de talentat“, a declarat pentru revista Variety preşedintele diviziei de programe a HBO, Casey Bloys.

Jeffrey Epstein, decedat la 66 de ani, era un bogat finanţist a cărui reţea de contacte l-a ajutat să ajungă în cercul celor mai influente persoane din societatea americană.
Magnatul a fost arestat pe 6 iulie, după ce a fost acuzat că a creat o reţea de exploatare sexuală a zeci de fete în reşedinţa sa din New York şi într-o vilă din Insulele Virgine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS