13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMoșia din Sardinia a lui Silvio Berlusconi, scoasă la vânzare

Moșia din Sardinia a lui Silvio Berlusconi, scoasă la vânzare

Pentru o jumătate de miliard de euro, moșia din Sardinia a lui Silvio Berlusconi, unde i-a găzduit pe unii dintre cei mai puternici lideri ai lumii, inclusiv Vladimir Putin și Tony Blair, este scoasă la vânzare.

Moșia este scoasă la vânzare pentru 425 de milioane de lire sterline. Fostul premier italian, mogul mass-media și afemeiat notoriu a murit în iunie, la vârsta de 86 de ani. Averea sa a lăsat-o celor cinci copii ai săi – cu excepția celor 100 de milioane de euro alocați iubitei sale în vârstă de 33 de ani, deputatul Marta Fascina.

Acum, copiii săi au decis să vândă, probabil, cel mai de preț bun al său, o proprietate întinsă numită Villa Certosa, potrivit Daily Mail. Este situată în mijlocul unei proprietăți de 110 hectare pe Costa Smeralda, pe coasta de nord-est a Sardiniei.

Villa Certosa se mândrește cu aproape toate echipamentele necesare

Villa Certosa se mândrește cu aproape toate echipamentele necesare pentru a-i satisface pe cel mai pretențios miliardar. Proprietatea uimitoare cu vedere la Marea Mediterană este echipată cu tot felul de facilități de lux, inclusiv cinci piscine, spa-uri, terenuri de tenis și chiar și propriul său amfiteatru fals.

Vila „Villa Certosa” a premierului italian Silvio Berlusconi, Porto Rotondo, lângă Olbia, Sardinia
Vila „Villa Certosa” a premierului italian Silvio Berlusconi, Porto Rotondo, lângă Olbia, Sardinia

Ca atare, a devenit locația preferată a lui Berlusconi pentru găzduirea unora dintre cele mai puternice și influente personalități ale lumii, inclusiv fostul președinte american George W Bush și fostul premier britanic Tony Blair – fără a uita „prietenul său drag”, președintele rus Vladimir Putin.

Villa Certosa din Sardinia, Italia găzduiește acest complex de amfiteatru
Villa Certosa din Sardinia, Italia găzduiește acest complex de amfiteatru

Blair și soția sa Cherie au fost întâmpinați la vila Certosa cu un spectacol de artificii special conceput de 50.000 de lire sterline, care a luminat cerul nopții cu cuvintele „Viva Tony”. Între timp, Putin a fost un obișnuit la vila lui Berlusconi din Sardinia, bucurându-se de o serie de vacanțe din 2003 încoace.

Citește și: Guvernul de la Kiev a anunţat Casa Albă că vrea să îl demită pe Valery Zalujny

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS