20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat și-a împușcat mortal mireasa, soacra, cumnata şi un invitat în ziua nunții, apoi s-a sinucis

Un bărbat și-a împușcat mortal mireasa, soacra, cumnata şi un invitat în ziua nunții, apoi s-a sinucis

Un bărbat din Thailanda, atlet paralimpic şi fost soldat, și-a împușcat mortal mireasa și alți trei nuntași, apoi s-a sinucis, scrie Dailymail.

Tragedia s-a întâmplat chiar la petrecerea de nuntă. Chaturong Suksuk, 29 de ani, și Kanchana Pachunthuek, 44 de ani, s-au căsătorit sâmbătă, în nord-estul Thailandei. Potrivit martorilor, mirele a plecat brusc de la petrecere, după ce s-a certat cu mireasa. S-a întors cu o armă şi şi-a împușcat soția, soacra, de 62 de ani, și cumnata, în vârstă de 38 de ani. Gloanțele rătăcite au lovit alți doi nuntași, de 50 şi 28 de ani, care au fost transportați la spital. Unul dintre ei a murit.

Apoi mirele și-a pus pistolul în gură și s-a împușcat.

Poliția a declarat pentru BBC că Chaturong „era în stare de ebrietate în acel moment”, dar motivul crimei sale urmate de sinucidere nu este neclar. El cumpărase legal pistolul și muniția anul trecut, au adăugat polițiștii.

Martorii au povestit că mirii s-au certat în timpul petrecerii. De asemenea, ei spun că Chaturong avea complexe în legătură cu diferența de vârstă dintre el și Kanchana.

Mirele, sportiv paralimpic medaliat

Chaturong a fost membru al echipei thailandeze de atleți paralimpici care a participat la cele de-a 11-a ediții Asean Para Games din Indonezia în 2022 și a câștigat o medalie de argint la înot. De asemenea, era pe lista sportivilor de la Campionatul Mondial de Abilitysport din Thailanda luna viitoare.

Chaturong era un fost soldat marin care lucra la baza navală Sattahip din Chon Buri. Și-a pierdut piciorul drept după ce a fost lovit de un tren în timpul serviciului. 

Cuplul a trăit împreună timp de trei ani înainte de a decide să se căsătorească.

Tragedia a survenit la doar câteva zile după ce prim-ministrul thailandez Srettha Thavisin a semnat un ordin de oprire a eliberării licențelor pentru arme pentru un an, în încercarea de a reduce violența cu armele din țară.

Acesta este cel mai recent incident armat din Thailanda. Luna trecută, trei persoane au fost ucise într-un atac armat într-un mall de lux din Bangkok. În octombrie anul trecut, un fost polițist a ucis 37 de copii într-un atac cu arma și cuțitul la o creșă din nord-estul Thailandei.

Citește şi: Muncitor rănit într-un accident de muncă la Cariera Roșia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS