20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie din Germania a născut în tren, în Franţa

O femeie din Germania a născut în tren, în Franţa

Un băiețel s-a născut duminică dimineață într-un tren de mare viteză care leagă Franța de Germania, a anunțat luni compania feroviară franceză, SNCF, care operează garnitura de tren împreună cu Deutsche Bahn, societatea feroviară germană, citată de Digi24.

În jurul orei 8.00, la o oră de la plecarea trenului ICE 9571 din Paris, mecanicul de tren a fost informat că o pasageră a început să aibă contracții și i s-a rupt apa. Acesta a anunțat imediat centrul operațional care gestionează linia TGV Est.

În urma unui apel la bordul trenului, un medic a venit în ajutorul tinerei mame care are domiciliul în Germania, a declarat o purtătoare de cuvânt a SNCF.

Trenul s-a oprit în mod excepțional, la ora 8.10, în gara Lorraine TGV, comuna Louvigny, departamentul Moselle, astfel încât femeia să primească îngrijiri de specialitate. Dar „din cauza urgenței, nașterea a avut loc în tren”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

„Totul a mers bine”, iar nou-născutul, un băiețel pe nume Felix, s-a născut în jurul orei 9.10, a continuat ea. Mama și copilul au fost transportați la spital de pompieri.

Trenul, care urma să facă legătura între Paris și Stuttgart, și-a reluat drumul cu o oră și douăzeci de minute întârziere și nu a mers mai departe de Karlsruhe (în sud-vestul Germaniei).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS