10.6 C
Craiova
luni, 26 februarie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului

O femeie a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului

O femeie care zbura cu un avion Southwest Airlines a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului, susținând că „Isus i-a spus” să o facă, și a mușcat un alt pasager care a vrut să o oprească, informează Digi24.

Elom Agbegninou, de 34 de ani, se afla sâmbătă după-amiază într-un avion care zbura din Houston la Ohio, când a devenit foarte agitată pentru că însoțitorii de bord au împiedicat-o să ajungă la ieșirea de urgență, potrivit Click2Houston.

Un alt pasager a intervenit ca să o oprească pe Agbegninou, iar ea l-a mușcat de coapsă.

Apoi femeia a început să se lovească cu capul pe podeaua avionului, susținând că „Isus i-a spus să zboare în Ohio și Isus i-a spus să deschidă ușa”, potrivit documentelor făcute publice luni de Tribunalul Districtual din Arkansas.

Alți pasageri îngroziți au povestit incidentul șocant.

„Mă gândeam la cel mai rău scenariu, că acel avion se va prăbuși”, a declarat pasagerul Ding Yu pentru presa locală.

Din cauza incidentului, avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Little Rock. Cursa care ar fi trebuit să dureze inițial trei ore s-a prelungit la șase ore.

La sol, femeia a fost reținută de polițiști, în timp ce pasagerul mușcat a fost tratat cu antibiotice și vaccinat împotriva hepatitei.

După incident, Agbegninou le-a spus autorităților că a plecat de acasă sâmbătă dimineață, fără să-și informeze soțul, și că spera să-și viziteze un prieten de familie din Maryland. Ea a mai menționat că „nu zburase de mult timp” și „a devenit foarte anxioasă, dar că în mod normal nu ar fi făcut acele lucruri”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS