17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO fetiţă de şapte ani a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume

O fetiţă de şapte ani a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume

Guinness World Records a anunţat că o fetiţă din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume după ce a interpretat ca profesionist la vârsta de şapte ani, informează Agerpres.

Reprezentanţii Guinness World Records au declarat că Victory Brinker a obţinut acest record la vârsta de 7 ani şi 314 zile după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului Lights and Legends pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019.

Artista din Latrobe, Pennsylvania, în prezent în vârstă de zece ani, a făcut senzaţie pe 6 iulie 2021, când a devenit prima interpretă din cadrul America’s Got Talent care a primit un Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

„Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de doi ani. Între doi şi trei ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu”, a spus Brinker pentru Guinness.

Fetiţa a afirmat că a devenit interesată de operă cu puţin timp înainte de a împlini şase ani, pasiunea pentru această formă de artă fiind cultivată de către mama ei.

„Îmi place provocarea aranjamentelor muzicale dificile, tehnica necesară pentru a cânta, diferitele limbi în care sunt scrise toate ariile”, a mai spus ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS