16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasa părinţilor lui Maradona, scoasă la licitaţie pentru a plăti datoriile fotbalistului

Casa părinţilor lui Maradona, scoasă la licitaţie pentru a plăti datoriile fotbalistului

Casa părinţilor lui Diego Maradona, două automobile BMW şi o scrisoare de la Fidel Castro vor fi scoase la licitaţie pentru a putea fi plătite datoriile acumulate de fostul jucător argentinian, decedat anul trecut la 60 de ani, informează News.ro.

Licitaţia va avea loc la 19 decembrie, va fi online, şi este realizată cu acordul moştenitorilor fostului star al fotbalului.

Decizia acestei licitaţii a fost luată de judecătoarea Luciana Tedesco. Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, vor fi excluse de la licitaţie.

Scrisoarea semnată de Fidel Castro este o dovadă a prieteniei dintre fostul lider cubanez şi Maradona şi a fost primită când fostul fotbalist se afla în Insulele Caraibe, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri..

Unul dintre automobilele BMW are pe parbriz semnătura lui Maradona şi preţul de pornire la licitaţie este de 165.000 de dolari.

Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Câştigurile generate de această licitaţie vor fi folosite pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS