11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSUA: 3 milioane de beculețe luminează grădina zoologică din Bakersfield

SUA: 3 milioane de beculețe luminează grădina zoologică din Bakersfield

La grădina zoologică din orășelul californian Bakersfield, luminile de Crăciun de anul acesta sunt atât de impresionante, încât animalele au trecut pe loc secund în atenția privitorilor.

E vorba de un traseu de aproape 2 kilometri, iluminat cu peste 3 milioane de beculețe în toate culorile.

„Am început cu o parcare goală, așa că a fost amuzant. Ne-am întrebat unde putem face traseul? Nu avem un drum, așa că hai să facem un drum. Unde putem face niște meandre? Ce putem să adăugăm ca să creăm ceva distractiv?”, a declarat designerul Josh Barnett.

Turiștii vin în număr mare să viziteze minunea, iar grădina zoologică vinde toate biletele aproape în fiecare seară. Banii se strâng într-un fond pentru protecția animalelor care sunt adăpostite aici.

Pe locul 9 în topul celor mai reușite decorațiuni de Crăciun din Statele Unite

Meg Maitland, directorul grădinii, spune că aceasta este cea mai mare strângere de fonduri din acest an. ”Dacă nu am fi putut să facem asta, grădina zoologică s-ar fi descurcat foarte greu, așa că am reușit să adunăm fonduri și să facem lucruri care ne vor permite să susținem animalele și să susținem și centrul de reabilitare a animalelor sălbatice.”

Toată lumea e de acord că priveliștea e una incredibilă, iar întreaga instalație s-a clasat pe locul 9 în topul celor mai reușite decorațiuni de Crăciun din Statele Unite, în acest an.

Grădina zoologică va rămâne luminată în culori feerice până în a doua zi a noului an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS