10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn India a apărut "Taxa specială corona", care a scumpit băuturile alcoolice cu 70%

În India a apărut „Taxa specială corona”, care a scumpit băuturile alcoolice cu 70%

Marţi, autoritățile locale din Delhi au impus o „taxă specială corona” asupra băuturilor alcoolice. Măsura a fost luată pentru a-i descuraja pe cetățeni să se înghesuie în magazine pe măsură ce restricțiile sunt ridicate.

Autoritățile vor încasa mai mult de pe urma vânzării băuturilor alcoolice. Taxa va reprezenta 70% din prețul băuturilor alcoolice vândute în comerț. Prețul acestora va crește puternic. Astfel, o sticlă care se vindea cu 1.000 de rupii va costa acum 1.700 de rupii, potrivit digi24.ro.

Autoritățile vor fi nevoite să închidă magazinele care vând băuturi alcoolice dacă nu se respectă distanţarea socială

Ministrul-șef al provinciei, Arvind Kejriwal, a avertizat că autoritățile vor fi nevoite să închidă magazinele care vând băuturi alcoolice, redeschise după relaxarea treptată a restricțiilor, în cazul în care cetățenii nu respectă distanțarea socială.

Haos creat de redeschiderea magazinelor de vin din Delhi, după 40 de zile

Avertismentul lui Kejriwal a devenit după haosul creat de redeschiderea magazinelor de vin din Delhi, după 40 de zile. Multe magazine au fost reînchise și în unele cazuri poliția a intervenit pentru a dispersa mulțimea de oameni adunată la fața locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS