Acasă Magazin Prințul Harry a părăsit Marea Britanie

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie

-

Prinţul Harry a părăsit luni seară Regatul Unit, urcându-se la bordul unui avion cu destinaţia Canada, pentru a se întâlni cu Meghan şi fiul său Archie.

„Ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit luni seară, la 17.30, de pe Aeroportul londonez Heathrow cu un zbor spre Vancouver, potrivit Times of Israel. El ar urma să se reîntâlnească cu Meghan şi Archie marţi dimineaţa devreme.
La mai puţin de două săptămâni de la anunţul şoc al ducelui şi ducesei de Sussex, care voiau să se retragă din familia regală, ruptura este consumată.

„Plecarea sa în Canada este simbolică, la numai două zile după ce Palatul Buckingham a anunţat că rupe orice legătură oficială cu ducii de Sussex”, a apreciat The Telegraph.

Ducele de Sussex şi-a părăsit ţara după o zi în care şi-a îndeplinit ultimele îndatoriri regale. Harry a avut o apariţie consistentă la summitul Regatul Unit – Africa destinat investiţiilor de la Londra, unde s-a întâlnit cu mai mulţi şefi de stat africani şi s-a întreţinut în privat cu prim-ministrul Boris Johnson.

El nu a apărut în schimb la recepţia găzduită luni seară de fratele său mai mare, prinţul William, la Palatul Buckingham.

Potrivit The Sun, „nu se ştie când va reveni, dar o sursă apropiată de ducii de Sussex a declarat că prinţul ar avea ‘alte angajamente viitoare’ în Regatul Unit înainte de primăvară”.

ȘTIRI VIDEO GdS