Acasă Magazin Tehnologia folosită pentru „The Irishman“, pe placul lui Robert De Niro

Tehnologia folosită pentru „The Irishman“, pe placul lui Robert De Niro

-

Robert De Niro recunoaşte că este îngrijorat că îmbătrâneşte.

În noul film Netflix, „The Irishman“, noile tehnologii de modificare facială îl ajută pe actor să arate cu zeci de ani mai tânăr, relatează dpa.

Robert De Niro joacă alături de Al Pacino şi de Joe Pesci în filmul regizat de Martin Scorsese, despre legăturile dintre mafie, sindicate şi politica americană din anii ’60.

Acţiunea se desfăşoară pe parcusul a câtorva decenii şi de aceea s-a folosit un software special pentru a-i face pe De Niro şi pe restul vedetelor să pară mai tinere.

„Este minunat că am avut această tehnologie de întinerire a feţei care funcţionează. Iniţial, am vorbit despre modul în care am putea folosi actori mai tineri care să joace în locul nostru.

Şi apoi, cu trecerea timpului, acest gen de tehnologie a devenit tot mai avansat“, a declarat De Niro.

„The Irishman“ este bazat pe fapte reale şi a ajuns în cinematografe pe 1 noiembrie şi va fi lansat online pe Netflix pe 27 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...