12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA orbit după ce şi-a tatuat globii oculari

A orbit după ce şi-a tatuat globii oculari

-

„Fata dragon”, de 24 de ani a orbit timp de trei săptămâni după ce şi-a tatuat în albastru globii oculari. Ea a cheltuit 26.000 de dolari pentru modificarea corpului,

Amber Luke din New South Wales a vorbit despre cum a orbit timp de trei săptămâni după ce și-a ochii, într-o procedură extraordinară de 40 de minute.
Ea și-a transformat aspectul şi a suferit modificări prin despicarea limbii și întinderea urechilor, potrivit www.dailymail.co.uk.
Fata cu părul albastru are 200 de tatuaje din cap până în picioare. A suportat o mărire de sâni şi-a introdus accid hialuronic în obraz și buze. Ea şi-a făcut implanturi ascuțite în urechi.

Dar Amber – care se numește „Dragonul alb cu ochii albaștri” – spune că cea mai periculoasă procedură a fost obținerea injectării de cerneală albastră în globii oculari.
„Nici nu pot începe să vă descriu cum a fost sentimentul. Cel mai bun lucru pe care vi-l pot oferi este că odată ce globul ocular a fost pătruns cu cerneală, m-am simțit ca artistul tatuator. A apucat 10 fragmente de sticlă și l-a frecat în ochii mei”, a spus Amber pentru Barcroft TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS