9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPetrecere Radio Sud la Water Park

Petrecere Radio Sud la Water Park

Weekendul aceasta prinde valul marca Radio Sud la Water Park pentru că va fi mega distracție! Pregătește-ți costumul de baie, prosopul și cremele cu protecție solară, că șezlongul te așteaptă.
Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 14 până la ora 17, participanții vor avea prilejul de a cunoaște toată echipa Radio Sud. Sunt tineri, plini de entuziastm, prietenoși și deschiși la vorbă, iar asta nu e tot!

Vor participa și dj renumiți pe plan local, făcând valurile să crească tot mai mult, iar premiile puse la bătaie, vor încinge atmosfera.

Concursurile vor fi anunțate pe pagina de Facebook cu o seară înainte, dar putem da din casă, menționând că premiile constau în:

·         6 ședințe de masaj Lomi Lomi Kahuna oferite de Andreea Croitoru, prezentă pe Facebook cu pagina Darmasaj

·         20 de abonamente full la sala Melody puse la dispoziție de Ramona Surdu

·         2 coliere, 3 broșe pandant și o brățară, lucrate manual, confecționate din mărgele, realizate de Manufactura Roxanei.

Am păstrat cireașa de pe tort pentru final pentru că Isjeet Kaur își va aduce instrumentele de pictat cu henna, tatuându-ne temporar sufletele cu cea mai frumoasă artă recunoscută din filmele indiene. O găsești pe pagina de Facebook Henna Craiova.

Fii alături de ei la Water Park! Ia-ţi cu tine prietenii, familia, colaboratorii sau colegii de la lucru! Dacă eşti prins cu treabă şi chiar nu poţi fii prezent, ascultă Radio Sud (97,4 FM) sau fă-ţi sânge rău urmărind live-urile de pe pagina de Facebook Radio Sud, sau pe site-ul gds.ro.

Aşteptăm cu nerăbdare să înceapă distracția!

Evenimentul face parte din seria „Waterpark Radio Party“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS